Φαίη Σκορδά: Να τι έκανε χθες βράδυ που δεν είχε τα παιδιά στο σπίτι (pics)

Μόνη στην Αθήνα η Φαίη Σκορδά, μιας και τα παιδιά βρίσκονται με τον μπαμπά, Γιώργο Λιάγκα για διακοπές.

Φαίη Σκορδά: Να τι έκανε χθες βράδυ που δεν είχε τα παιδιά στο σπίτι (pics)

Η Φάιη Σκορδά βρίσκεται μόνη στην Αθήνα, αφού τα παιδιά περνούν ευχάριστα στις διακοπές τους με τον μπαμπά τους. Ο γνωστός δημοσιογράφος, ήδη από χθες φρόντισε να μας ενημερώσει ότι βρίσκεται στην Τήνο με τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος; Υπέροχες! Πάντα άλλωστε κάνει όμορφες αναρτήσεις με τα αγόρια του τους καλοκαιρινούς μήνες και φροντίζει να περνούν υπέροχα ό,τι κι αν κάνουν.


https://www.instagram.com/p/CCbPU8ug-Uo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CCah-4CAK5Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καλά περνάνε τα παιδιά, η Φαίη όμως τι κάνει στην Αθήνα;

Στις 3 Ιουλίου, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της η παρουσιάστρια του Πρωινού και ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στους δέκτες μας από τις αρχές Σεπτεμβρίου, πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Μέχρι να περάσουν οι μέρες και φύγει και η ίδια για διακοπές με τους γιους της, χαίρεται το άδειο της σπίτι, και χαλαρώνει από τις μαμαδίστικες υποχρεώσεις. Ξέρετε όλα εκείνα που κάνουν οι μαμάδες για να γεμίσουν τη μέρα και τη νύχτα των παιδιών που δεν έχουν σχολείο και περιμένουν με αγωνία να φύγουν για διακοπές.

Οι υποχρεώσεις των παιδιών μπορεί να σταμάτησαν για λίγο όμως οι υποχρεώσεις της φροντίδας του αγαπημένου της κατοικίδιου δεν τελείωσαν.

Κάπως έτσι λοιπόν αργά το βράδυ η Φαίη Σκορδά έβγαλε τον σκύλο βόλτα και δημοσίευσε τη φωτογραφία της στο Instagram σχολιάζοντας: «Βραδυνοί τύποι».

skorda katoikidio volta

Στην οικογένειά τους όμως δεν υπάρχει μόνο ένα κατοικίδιο. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Φαίη Σκορδά έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο του γάτου της, Prince.

Δείτε τον αξιολάτρευτο Prince στη gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved