Η κόρη της γνωστής ηθοποιού έγινε 4 ετών - Δείτε την τούρτα γενεθλίων

Πώς της ευχήθηκαν οι γονείς της. 

Η κόρη της γνωστής ηθοποιού έγινε 4 ετών - Δείτε την τούρτα γενεθλίων

Τα γενέθλιά της είχε η κόρη γνωστής ηθοποιού και θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από τα social media.

Δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της πανέμορφης κόρης της που έγινε 4 ετών, γράφοντας στη λεζάντα:

« Lula rose... Eυτυχισμένα γενέθλια αγάπη μου.Το χαμόγελο σου τα λέει όλα. Φωτίζεις όλο τον κόσμο. Είσαι ένα αστέρι, γεμάτο χαρά, αγάπη, καλοσύνη και μαγεία. Ευχαριστώ καθημερινά τα τυχερά άστρα που με επέλεξες για μαμά σου.Είσαι η αγάπη της ζωής μου ( μαζί με τον Sailor και τον Milo επίσης)».


https://www.instagram.com/p/CCZsn-6FKAx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται για την Lula Rose, την κόρη της Liv Tyler και του David Gardner. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2014 και έχει επίσης έναν γιο, τον Sairor .

Τόσο όμως η ηθοποιός όσο και ο σύζυγός της έχουν παιδιά από προηγούμενες σχέσεις.

Τις δικές του ευχές έστειλε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram και ο μπαμπάς της μικρής: « Ευτυχισμένα γενέθλια στην όμορφη και φανταστική Lula Rose ❤️ Πραγματικά έκλεψες την καρδιά του μπαμπά τη στιγμή που ήρθες στον κόσμο, σ’αγαπάω τόσο πολύ κοριτσάκι μου».


https://www.instagram.com/p/CCY7CPrHyTi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ζωή της διάσημης ηθοποιού

H Liv Tyler, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή στην ταινία « Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών» όπου υποδύθηκε τον ρόλο της πριγκίπισσας Arwen, είναι κόρη του Steven Tyler των Aerosmith και της Bebe Buell.

Αρχικά εργάστηκε ως μοντέλο και σε ηλικία 16 ετών εμφανίστηκε στο video clip των Aerosmith, Crazy. Την ίδια χρονιά, το 1994 συμμετείχε στην πρώτη της ταινία Silent Fall . Η καριέρα της άρχισε την ανοδική της πορεία, με τη συμμετοχή της τόσο στη νοσταλγική ροκ ταινία του 1960, That Thing You Do (1996) με τον Tom Hanks όσο και στην ταινία Armageddon (1998) με τους Bruce Willis και Ben Affleck.

Ωστόσο, ο ρόλος που εκτόξευσε την καριέρα της, ήταν αυτός στην τριλογία ταινιών «Lord of the Rings».

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η διάσημη ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της και φυσικά την τούρτα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved