Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή είναι η πιο όμορφη καλοκαιρινή φώτο του γιου της

Μπορεί να μην έχει αναχωρήσει ακόμα για διακοπές όμως πηγαίνει συχνά στη θάλασσα με τα παιδιά της.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή είναι η πιο όμορφη καλοκαιρινή φώτο του γιου της

Στην πρωτεύουσα παραμένει η Κατερίνα Παπουτσάκη καθώς στα μέσα Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Εκμεταλλεύεται λοιπόν και με το παραπάνω τον ελεύθερο χρόνο που έχει πριν την έναρξη των γυρισμάτων, για να είναι μαζί με τους γιους της και να κάνει μερικά μπάνια σε κοντινές παραλίες.

Η γνωστή ηθοποιός όπως και τα παιδιά της διασκεδάζουν με την ψυχή τους στη θάλασσα κολυμπώντας και παίζοντας στην άμμο. Μάλιστα έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες που είναι μαζί τους στην παραλία μέχρι αργά το βράδυ.


https://www.instagram.com/p/CBPqe8qgZqK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις πιο όμορφες που έχει αναρτήσει πάντως είναι αυτή του μικρού Κίμωνα, να τρέχει προς τη θάλασσα την ώρα του δειλινού και τη μαμά του να σχολιάζει «αιώνια αγάπη».

papoutsaki gios

Η γλυκιά μανούλα έχει αδυναμία και στους δύο γιους της και προσπαθεί να κάνει πράγματα που αρέσουν στον καθένα ξεχωριστά λόγω και της διαφοράς ηλικίας που έχουν. Μην ξεχνάτε ότι ο Μάξιμος είναι 7 ετών και ο Κίμωνας έγινε ενός έτους τον περασμένο Μάρτη.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τις φετινές εξορμήσεις τους στη θάλασσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved