Να τι είχε να δει καιρό η Δούκισσα Νομικού και ξετρελάθηκε (pic)

Εσείς πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε κάτι αντίστοιχο;

Να τι είχε να δει καιρό η Δούκισσα Νομικού και ξετρελάθηκε (pic)

Μέσα από τις αναρτήσεις των διάσημων αγαπημένων μας μαμάδων, βλέπουμε τα πάντα. Τι τους αρέσει, τι όχι; Πώς περνούν με τα παιδιά τους, τι κάνουν τα παιδιά τους για πρώτη φορά και γενικότερα μαθαίνουμε πράγματα για τους ίδιους από τους ίδιους.

Όπως είναι γνωστό, η μαμά Δούκισσα Νομικού είναι αρκετά ενεργή στα social media και οι αναρτήσεις της γίνονται ανάρπαστες όταν σε αυτές πρωταγωνιστούν τα δυο της παιδιά, ο Σάββας και η μικρή Αναστασία.

Τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν την ημέρα των γενεθλίων του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Οικογενειακώς πόζαραν, δείχνοντάς μας ακόμη μια υπέροχη φωτογραφία των παιδιών τους.

Το ταξίδι στη Μύκονο

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Δούκισσα βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο. Έκανε αρκετές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό και μία από αυτές ήταν και η παρακάτω, που μας έδειξε μια πασχαλίτσα. Έντομο που είχε χρόνια να δει όπως ανέφερε και η ίδια σε σχετικό Insta story.

doukissa nomikou pasxalitsa

Φανταστείτε λοιπόν τον ενθουσιασμό της αλλά και των παιδιών της. Όλα τα παιδιά -μικρά και μεγάλα- κάθε φορά που βλέπουν μια πασχαλίτσα ενθουσιάζονται και όχι άδικα.

Η πασχαλίτσα είναι κολεόπτερο έντομο. Ανήκει στην οικογένεια Κοκκινελλίδες και είναι επίσης γνωστό με τις ονομασίες λαμπρίτσα και κοκκινέλλη. Φθάνει σε μήκος τα 6 χιλιοστά, τρέφεται με βλαβερά έντομα και για το λόγο αυτό θεωρείται ωφέλιμη για τους γεωργούς.

Στη gallery που ακολουθεί, δείτε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής η Δούκισσα στον λογαριασμό της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved