Κάτια Ζυγούλη: Δείτε τι μάζεψε από το μποστάνι της και τι έφτιαξε (pics)

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μία από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που έχει δικό της μποστάνι!

Κάτια Ζυγούλη: Δείτε τι μάζεψε από το μποστάνι της και τι έφτιαξε (pics)

Όλες οι μαμάδες θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους και μία από αυτές τις πολλές μαμάδες είναι και η Κάτια Ζυγούλη, που έχει δημιουργήσει δικό της μποστάνι για να τρώνε υγιεινά με την οικογένειά της.

Φανταστείτε τη να καλλιεργεί στον κήπο λαχανικά και φρούτα για το οικογενειακό τραπέζι. Υπέροχο έτσι; Σίγουρα ο κήπος χρειάζεται φροντίδα και χρόνο, όμως η Κάτια Ζυγούλη και ο Σακης Ρουβάς, φροντίζουν τον κήπο τους για να τρώνε υγιεινά.

Ο λαχανόκηπος της Κάτιας


https://www.instagram.com/p/CCBhP_8B04w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο λαχανόκηπος της φέτος ευδοκίμησε και η σοδιά της ήταν πλούσια. Ντομάτες, πιπεριές, αγγουράκια, κολοκυράκια, μελιτζάνες λευκές και μαύρες, μαϊντανός έιναι μόνο μερικά από τα λαχανικά που μπορεί κανείς να βρει στον κήπο της.

Εκτός από λαχανικά όμως, φαίνεται ότι έχουν και φρούτα. Οι φράουλες που έφτιαξε τη μαρμελάδα της φαίνονταν λαχταριστές μέσα στο σουρωτήρι που τις έπλενε.

Φαγητό και γλυκό που έφτιαξε από το μποστάνι της

mpostani katia zigouli

Η μαμά Κάτια αφού μάζεψε τα καλούδια της από τον κήπο μαγείρεψε ένα πεντανόστιμο μπριαμ και έφτιαξε και μια λαχταριστή μαρμελάδα φράουλα, τρελαίνοντάς μας στην κυριολεξία.

Πώς θα φτιάξετε κι εσείς τη μαρμελάδα και το μπριάμ της Κάτιας;

Δεν έχετε παρά να κάνετε swipe up στη gallery που ακολουθεί. Θα δείτε βήμα βήμα τις συνταγές μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved