Nicole Kidman: Σπάνια φωτογραφία με τη 12χρονη κόρη της (pics)

Η τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της .

Nicole Kidman: Σπάνια φωτογραφία με τη 12χρονη κόρη της (pics)

H διάσημη ηθοποιός Nicole Kidman έκανε μια ανάρτηση που εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της.

Δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει τρυφερά την κόρη της Sunday η οποία είχε γενέθλια.

«Αγκαλιές γενεθλίων για την αγαπημένη μας Sunday. Χαρούμενα γενέθλια κορίτσι μου», έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CCWMq9qp_L3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Nicole Kidman δεν συνηθίσει να δημοσιεύει προσωπικές στιγμές με τα παιδιά της. Γι αυτό και οι περισσότερες φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι από παπαράτσι.

Η οικογένειά της

Η Nicole Kidman είναι παντρεμένη με τον τραγουδοποιό Keith Urban από τα 2006. Απέκτησαν την πρώτη τους κόρη τη Sunday Rose, το 2008 και λίγα χρόνια μετά μέσω παρένθετης μητέρας, την δεύτερη κόρη τους, Faith Margaret. Και οι δυο τους καθώς μεγαλώνουν έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη μητέρα τους.

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, η ηθοποιός είχε πει ότι δεν επιτρέπει να έχουν οι κόρες της κινητό και Instagram καθώς προσπαθεί να διατηρήσει κάποια όρια. Θέλει να έχουν μια φυσιολογική ζωή τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθούν. Γι΄αυτό και αποφεύγει την έκθεσή τους στα φώτα δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η Nicole Kidman έχει άλλα δύο παιδιά , την Isabella, 25 ετών και τον Connor, 23 ετών που είχε υιοθετήσει με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise. Πολλά έχουν γραφτεί για τη σχέση μαζί τους, η ίδια πάντως σε πρόσφατη συνέντευξή της, είπε ότι πλέον είναι ενήλικες και μπορούν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την ηθοποιό σε ευτυχισμένες στιγμές με τον σύζυγό της καθώς και μια φωτογραφία με την δεύτερη κόρη της όταν ήταν μωρό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved