Η μαμά Ελένη φωτογραφίζεται στην αυλή του σπιτιού της

Μία σειρά από υπέροχες και άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες ανέβασε πριν από λίγο η Ελένη Μενεγάκη

Η μαμά Ελένη φωτογραφίζεται στην αυλή του σπιτιού της

Την περασμένη εβδομάδα, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της και τα τηλεοπτικά πλατό με μία πολύ συγκινητική εκπομπή παρουσία όλων των αγαπημένων της προσώπων.

Το «παρών» σε αυτήν έδωσαν τα τέσσερα παιδιά της και ο Μάκης Παντζόπουλος με τον οποίο αντάλλαξαν και ένα γλυκό φιλί on camera. Μάλιστα, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ανέβασε και η ίδια η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε χιλιάδες views, likes και σχόλια.


https://www.instagram.com/p/CCGT9A8Jh-8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις τελευταίες μέρες η Ελένη Μενεγάκη είναι το απόλυτο talk of the town, εκείνη όμως φαινεται πιο ήρεμη από ποτέ και απολαμβάνει τις πρώτες μέρες των διακοπών της. Πριν από λίγο, η διάσημη μαμά ανέβασε μία σειρά από άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες της που τράβηξε στην αυλή του σπιτιού της όπως αποκάλυψε και η ίδια. Η παρουσιάστρια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό ανέμελη, ξέγνοιαστή και όπως πάντα πανέμορφη, με ένα κόκκινο φόρεμα και ίσια πέδιλα. Όσο για την αυλή της, μπορούμε να δούμε ότι κυριαρχεί η πέτρα και το πράσινο των δέντρων και των φυτών.

Μπορεί τη νέα τηλεοπτική χρονιά να μην μας κρατάει συντροφιά κάθε μεσημέρι, όμως πλέον η μαμά Ελένη ξέρει να χειρίζεται εξαιρετικά τα social media και όπως μας είπε, θα τη βλέπουμε μέσα από αυτά.

«Τώρα σιγά σιγά θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες ... θα πάρω τον χρόνο μου .... εδώ θα τα λέμε πια ... χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού , αυθόρμητα, μπορεί να σας ανεβάζω 10 φώτο στην σειρά ή μπορεί να χάνομαι για μέρες .... μην με παρεξηγήσετε ... θα είμαι πάντα η Ελένη ...σας !» είχε ανεβάσει πριν μία εβδομάδα και όπως φαίνεται κράτησε το λόγο της.

Δείτε τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας στην αυλή του σπιτιού της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved