Αποστόλης Τότσικας: Δείτε πώς του κάνουν καθαρισμό προσώπου τα παιδιά του

Τα απολαυστικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε μαζί μας ο ηθοποιός, αξίζει να τα δείτε. 

Αποστόλης Τότσικας: Δείτε πώς του κάνουν καθαρισμό προσώπου τα παιδιά του

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το 2014 παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Καλιφόρνια, με μόνο παρευρισκόμενο τον κουμπάρο τους, Δημήτρη Γιαννέτο. Έναν χρόνο αργότερα γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, ο Μιχαήλ-Άγγελος και η Ειρήνη-Χρυσή.

Ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που λατρεύει να περνάει χρόνο με τα δύο του παιδιά. Η Ρούλα Ρέβη λατρεύει να απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό το γιο και την κόρη της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα από τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες που απολαμβάνει μαζί τους ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μάλιστα, πολλές φορές οι δύο γονείς μας έχουν ξαφνιάσει με τα πρωτότυπα παιχνίδια που παίζουν με τα παιδιά τους. Την περίοδο της καραντίνας, η Ρούλα Ρέβη μας είχε δείξει το αυτοσχέδιο παιχνίδι που σκέφτηκε για να απασχολήσει τα δίδυμα Μιχαήλ-Άγγελο και Ειρήνη-Χρυσή και πριν από μερικές ημέρες ο Αποστόλης Τότσικας ανέβασε βίντεο με τα παιδιά του να του κάνουν... μάσκα ομορφιάς!

Δείτε τα απολαυστικά βίντεο παρακάτω:









Η Ρούλη Ρέβη λατρεύει τις φωτογραφίες, κάτι που είναι απόλυτα λογικά αφού είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες φωτογράφους της Ελλάδας και συχνά μοιράζεται μαζί μας απίθανες φωτογραφίες των παιδιών και του συζύγου της. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved