Χριστίνα Αλούπη: Είχε επέτειο γάμου - Δείτε το όμορφο δώρο του γιου της

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τη διάσημη μαμά.

Χριστίνα Αλούπη: Είχε επέτειο γάμου - Δείτε το όμορφο δώρο του γιου της

Η Χριστίνα Αλούπη και ο Κωσνταντίνος Κέφαλος γιόρτασαν χθες τρία χρόνια γάμου.

Παντρεύτηκαν στις 7 Ιουλίου του 2017 στη Θεσσαλονίκη παρουσία συγγενών και καλών τους φίλων.Την ίδια μέρα βάφτισαν και τον μεγάλο τους γιο, Ανδρέα.

Το ζευγάρι, που μένει μόνιμα στην Αμερική, έχει αποκτήσει άλλο έναν γιο που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Η Χριστίνα Αλούπη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά της. Η ίδια έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα των γιων της ενώ όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της, πηγαίνουν εκδρομές σε διάφορα εντυπωσιακά μέρη.

Επίσης κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται τη χώρα μας, με κύριο προορισμό την Χαλκιδική. Φέτος όμως λόγω κορονοϊού, αυτό το ταξίδι αναβάλλεται ( προς το παρόν τουλάχιστον).

Επέτειος γάμου

Χθες λοιπόν η Χριστίνα Αλούπη με αφορμή την επέτειο γάμους της, δημοσίευσε στο προφίλ της φωτογραφία μαζί με τον άνδρα της, σχολιάζοντας:

«7~7~17 ? Οταν ξέρεις, ξέρεις. Και το ήξερα όταν σε πρωτοσυνάντησα πριν από 10 χρόνια. ? #anniversary #weddinganniversary #mrandmrs #soulmate @kostakefalos».


https://www.instagram.com/p/CCWmpBPhPNR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μαζί με τις φωτογραφίες από την ημέρα εκείνη μας έδειξε και την όμορφη κάρτα που ζωγράφισε για την επέτειό τους ο γιος της Ανδρέας.

Δείτε την όπως και όσες έχει αναρτήσει για την επέτειό της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved