Η έκφραση μας ενώνει, το ίδιο και τα LEGO DOTS!

Αποτελεί τη νέα μας τρέλα -και εδώ που τα λέμε, όχι άδικα-. Κάθε απόγευμα που επιστρέφω από τη δουλειά, ακόμη κι εγώ δεν μπορώ ν' αντισταθώ σε αυτή την απολαυστική στιγμή της δημιουργίας και για ώρες χάνομαι στο δωμάτιο των κοριτσιών μου φτιάχνοντας παρέα με εκείνες βραχιολάκια, με τα πιο fun χρώματα και σχέδια που μπορείς να φανταστείς.

Η έκφραση μας ενώνει, το ίδιο και τα LEGO DOTS!

Από τη στιγμή που η Οριάνα και η Ιρίδια ανακάλυψαν τα LEGO DOTS, έχουν εξελιχθεί σε μεγάλες DIY lovers!

Γράφει η Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου

Οι κατασκευές -λόγω και της δικής μου αγάπης για τη διακόσμηση και το DIY- είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωή μας, συνεπώς κάθε φορά που τα παιδιά μου έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους δημιουργώντας, η χαρά είναι απερίγραπτη. Εδώ όμως, στα LEGO DOTS, προστίθεται και ένα άλλο στοιχείο, αυτό που χαρακτηρίζει τη γυναικεία φύση, που δεν είναι άλλο από την αγάπη για τη μόδα, την ομορφιά και το στυλ. Μια γυναίκα εξάλλου (σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται) λατρεύει να αρέσει και να αρέσκεται, δε συμφωνείς;

lego dots natassa 3

Το LEGO DOTS -που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο- αποτελούν μια νέα γκάμα προϊόντων που μπαίνει στον χώρο του «art & craft» και της χειροτεχνίας χρησιμοποιώντας ένα νέο μοτίβο 2D πλακιδίων που προσφέρει στα παιδιά ένα δημιουργικό καμβά για αυτο-έκφραση. Αυτό είναι εξάλλου και το ζητούμενο κάθε γονιού: να μπορεί το παιδί του να ανακαλύψει δημιουργικούς τρόπους ώστε να ξετυλίξει την φαντασία του και να εκφράσει τον εαυτό του. Και τα αυτά τα μαγικά βραχιολάκια το έχουν πετύχει με τον πιο διασκεδαστικό και απλό τρόπο!

lego dots natassa 1
lego dots natassa 7



Και τι δεν έχουν φτιάξει οι κόρες μου! Με καμβά το bracelet της αρεσκείας τους τοποθετούν -ανάλογα τη διάθεσή τους- χρώματα και σχέδια μεταμορφώνοντας κάθε στιγμή ένα διαφορετικό βραχιολάκι που ταιριάζει με τα ρούχα τους. Και μη νομίζεις πως τα LEGO DOTS φοριούνται μόνο στο χέρι! Μπορείς να διακοσμήσεις με αυτά με τον πιο cool τρόπο τα μαλλιά τους ή να τα συνδέσεις και να φτιάξεις όμορφα κολιέ που ταιριάζουν σε κάθε stylish outfit. Γιατί για ένα κορίτσι εξάλλου τα αξεσουάρ δεν είναι ποτέ αρκετά!

lego dots natassa 8
lego dots natassa 6
lego dots natassa 2

Στην αγορά θα βρεις μια μεγάλη συναρπαστική γκάμα προϊόντων που κυμαίνεται από wearables-βραχιολάκια έως διακόσμηση δωματίου με επιφάνειες σχεδιασμένες για να τις προσαρμόσουν τα παιδιά όπως θέλουν. Φτιάξε μολυβοθήκες, κασετίνες για κοσμήματα, κορνίζες και ό,τι άλλο μπορείς εύκολα να υλοποιήσεις με τα χέρια σου, χρησιμοποιώντας αυτά τα μικροσκοπικά 2D πλακιδια.

lego dots 9
lego dots 10
lego dots natassa 4

Παίξε κι εσύ με το παιδί σου και δημιουργήστε μαζί τα δικά σας σχέδια. Θα δεις πόσο θ' απολαύσεις την διαδικασία. Γιατί μέσα από τις δημιουργικές στιγμές που περνάμε με τα παιδιά μας, καταφέρνουμε να αυτοβελτιωνόμαστε κι εμείς οι μαμάδες. Μεγάλο σχολείο αυτό το είδος της ψυχοθεραπείας φίλη μου! Και αυτές οι υπέροχες κατασκευές μας ανοίγουν ένα μονοπάτι για να συνδεθούμε με τα παιδιά μας. Αυτές οι στιγμές είναι ανεκτίμητες. Ουσιαστικές και πολύτιμες! Δοκίμασέ το! Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα, και αισθητικά και ψυχολογικά!

lego dots natassa 5

Η έκφραση μας ενώνει, το ίδιο και τα LEGO DOTS!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved