Αυτά τα κορίτσια είναι οι Ραπουνζέλ της πραγματικής ζωής (vid)

Κι όμως υπάρχουν αρκετές γυναίκες εκεί έξω που θα μπορούσαν να διεκδικούν το τίτλο της Ραπουνζέλ εξαιτίας των αρκετά μακριών μαλλιών τους.

Αυτά τα κορίτσια είναι οι Ραπουνζέλ της πραγματικής ζωής (vid)

18 γυναίκες από όλο τον κόσμο που μοιάζουν στην πριγκίπισσα της Disney Ραπουνζέλ.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ομορφιά που έχουν τα μακριά μαλλιά. Είναι διασκεδαστικά και ζηλευτά. Και ενώ μπορεί κανείς να πιστεύει ότι δεν γίνεται μια γυναίκα να μακρύνει τόσο πολύ τα μαλλιά της ώστε να μοιάσει στη Ραπουνζέλ, αυτές οι γυναίκες έρχονται να τους διαψεύσουν όλους.

Φροντίζουν χρόνια τα μαλλιά τους και όπως θα δείτε είναι ΑΡΚΕΤΑ μακριά.

Μπορεί η Ραπουνζέλ να ήταν πριγκίπισσα, να ζούσε σε κάστρο και να είχε για μητριά την Gothel, αλλά και αυτές οι γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με αρκετές προκλήσεις στη ζωή τους, όπως για παράδειγμα το χτένισμα των μαλλιών τους.



Πώς θα μακρύνετε τα μαλλιά σας φυσικά

1. Μασάζ με δεντρολίβανο στο τριχωτό της κεφαλής

Ένας από τους πιο εύκολους και φυσικούς τρόπους για να την ενισχύσουμε είναι να κάνουμε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών μας χρησιμοποιώντας παράλληλα έλαιο δεντρολίβανου. Πρόκειται για ένα από τα πιο θρεπτικά συστατικά- έλαια της φύσης, που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ σε συνδυασμό με το μασάζ διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία (αυξάνει τη ροή του αίματος), δυναμώνει τις ρίζες και βοηθά τα θρεπτικά συστατικά να απορροφηθούν πιο εύκολα από τους θύλακες της τρίχας. Αποτέλεσμα; Τα μαλλιά μακραίνουν πιο γρήγορα!

2. Η θαυματουργή μάσκα με κρόκο αυγού

Αν αισθάνεστε πως τα μαλλιά σου σπάνε πολύ εύκολα ή εμφανίζουν ψαλίδα, τότε μία μάσκα με κρόκο αυγού θα λειτουργήσει «σωτήρια». Τα αυγά περιέχουν λεκιθίνη και πρωτεΐνες, οι οποίες ενισχύουν, θρέφουν και τονώνουν τα μαλλιά.

3. Gel αλόης

Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας το gel στα μαλλιά ή να το αναμείξετε πολύ καλά με νερό στην ίδια ποσότητα. Μπορείτε να εφαρμόσετε το μείγμα στα μαλλιά σας –κυρίως στο τριχωτό της κεφαλής- και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αφήσετε να δράσει για 30 λεπτά.

4. Καστορέλαιο το θαυματουργό

To καστορέλαιο είναι ο αφανής ήρωας των μαλλιών μας! Εκτός από τις αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του, το καστορέλαιο είναι πλούσιο σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που μπορούν να απορροφηθούν από τα λέπια της τρίχας άμεσα, διατηρώντας τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved