Γνωστή Ελληνίδα μαμά για την κόρη της:«Ντύθηκε “κορίτσι”& όχι Spider- Man»

Είναι αγοροκόριτσο.

 

Γνωστή Ελληνίδα μαμά για την κόρη της:«Ντύθηκε “κορίτσι”& όχι Spider- Man»

Η περήφανη μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της κόρης της, θέλοντας να μοιραστεί τη …χαρά της που ντύθηκε κοριτσίστικα.

Η μικρή, με χαλαρή πλεξούδα στα μαλλιά και ένα όμορφο ροζ φουστάνι κάθεται αμέριμνη με πλάτη στη μαμά της η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να την απαθανατίσει.

«Ντοκουμέντο από τις ελάχιστες φορές που η Βικτώρια έχει ντυθεί “κορίτσι” και όχι π.χ. Spider- Man», σχολίασε με το χιούμορ που τη διακρίνει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

kori elianas xrisikopoulou

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες της Ισαβέλλα και Βικτώρια, οι οποίες έχουν γενέθλια με τρεις μέρες διαφορά!

Η μεγάλη της κόρη είναι 5 ετών και η μικρή Βικτώρια, 3 ετών.

Με αφορμή τα γενέθλιά τους τον περασμένο Μάρτη είχε κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση:


https://www.instagram.com/p/B9SSdxUF6ZU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το μωρό της πρώτης φωτογραφίας σήμερα έγινε 5, το μωρό της δεύτερης φωτογραφίας προχθές έγινε 3, κι εγώ δεν είμαι σίγουρη πώς νιώθω για το γεγονός ότι μεγάλωσαν τόσο γρήγορα τα μωρά μου, χαίρομαι, λυπάμαι, καμαρώνω, νοσταλγώ, ανακουφιζομαι και μελαγχολώ, όλα μαζί τα συναισθήματα in the mix.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω, σίγουρα δεν θα γράψω ευχές για τα παιδιά μου εδώ σε μια λεζαντα (όπως είναι της μόδας τελευταία), διότι πιστεύω πως αν πάω τώρα που ροχαλίζουν και τους τις ψιθυρίσω στο αυτί, πιο πολύ τόπο θα πιάσουν.

Άντε, όμως, ας κάνω μόνο μια: μακάρι να δειτε πολλά, αμέτρητα ηλιοβασιλέματα και να ειστε τόσο ευτυχισμένες όταν τα βλέπετε, όσο η μαμά στη φωτογραφία. #birthdaygirls #myisabella #v4victoria #springgirls #isabellais5 #victoriais3».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι από τις μητέρες που μοιράζεται πολύ συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τις κόρες της αναρτώντας όμορφες φωτογραφίες.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved