Βασιλική Μιλλούση: Για πρώτη φορά διακοπές με το μωρό - Δείτε φώτο

Το πρώτο τους καλοκαίρι με το μωρό απολαμβάνουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Βασιλική Μιλλούση: Για πρώτη φορά διακοπές με το μωρό - Δείτε φώτο

Άφησαν για λίγο στην άκρη τις προπονήσεις και ταξίδεψαν μέχρι την Τήνο για να ξεκουραστούν. Μόνο που φέτος δεν απολαμβάνουν μόνοι τους τις διακοπές αλλά παρέα με την κόρη τους.

Πρώτο καλοκαίρι μαζί με το μωρό

Τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου έγιναν γονείς οι Ολυμπιονίκες μας, Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας. Είναι η πρώτη τους μέρα ως γονείς και η πρώτη μέρα ζωής της μικρής τους πριγκίπισσας.

Πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό η Βασιλική είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με αυτή τη φωτογραφία και φέτος απολαμβάνει το καλοκαίρι παρέα με τον καρπό του έρωτά της.

vasilikimillousi 64981037 393933894556164 5742974284966641247 n 2

Έκτοτε δεν χορταίναμε να απολαμβάνουμε φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της μέλλουσα μαμάς.

Από τη μέρα που οι Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση έγιναν γονείς ανεβάζουν αρκετά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους.

Αυτή που βλέπετε παρακάτω είναι η φωτογραφία της μικρούλας από το πρώτο της μπάνιο. Φωτογραφία που δημοσίευσε ο μπαμπάς Λευτέρης στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CAS9MKvJz7p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τρεις τους ζουν την απόλυτη ευτυχία και πλέον απολαμβάνουν τις πρώτες τους διακοπές. Φωτογραφίες ήδη δημοσίευσαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δείτε τες στη gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved