Δανάη Μπάρκα: Δείτε τη να τραγουδάει μαζί με τη γιαγιά της (pics+vid)

Της ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

Δανάη Μπάρκα: Δείτε τη να τραγουδάει μαζί με τη γιαγιά της (pics+vid)

Η Δανάη Μπάρκα έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της, Τούλα. Είναι από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωής της γι΄αυτό και φροντίζει όχι μόνο να της το δείχνει αλλά και να της το λέει, με κάθε ευκαιρία.

Η ηθοποιός, που πρόσφατα υπέγραψε στο Mega αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της πρωινής ζώνης του καναλιού, με αφορμή τα γενέθλια της πολυαγαπημένης γιαγιάς, της ευχήθηκε τραγουδώντας ένα υπέροχο τραγούδι, το "Δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ".

Στο βίντεο γιαγιά και εγγονή τραγουδούν μαζί ενώ η γλυκιά ηθοποιός προέβη και σε μια εξομολόγηση καρδιάς:

«Χρόνια πολλά γιαγιά μου ♥️

Δεν ξέρω όντως πόσο σ αγαπω.

Ξέρω ότι όλες οι γιαγιάδες του κόσμου έχουν αφιερώσει την ζωή τους στα παιδιά και στα εγγόνια τους και εσυ είσαι σίγουρα μια από αυτές. Ξέρω ότι είσαι συνώνυμο της αγάπης για μένα. Ξέρω ότι όσο βλέπω εσένα να χαμογελάς,θα είμαι ευτυχισμένη. Ξέρω ότι όπου κι αν είναι ο παππούς θα χαμογελάει όταν βλέπει τα χαμογελά μας ?

Σε αγαπω...να τα εκατοστήσεις γιατί σε χρειάζομαι και γιατί δεν φαντάζομαι την ζωή μου χωρίς εσένα ♥️

Να χαιρόμαστε τις γιαγιάδες και τους παππούδες όλου του κόσμου! Να μην ξεχνάμε τι έχουν κάνει για εμάς και τους γονείς μας ».


https://www.instagram.com/p/CCBCnX0HE9e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τραγούδι, " Δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ" σε στίχους Χρήστου Αργυρόπουλου και μουσική Απόστολου Καλδάρα, πρωτοερμήνευσε η Βίκυ Μοσχολιού το 1965.



Η Δανάη Μπάρκα δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετές φωτογραφίες με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved