Ποια διάσημα αδέλφια δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους (vid)

Έχουν τα δικά τους ...προβλήματα να επιλύσουν.

Ποια διάσημα αδέλφια δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους (vid)

Οι αδελφικές σχέσεις είναι ξεχωριστές αλλά και περίπλοκες.

Υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολο να διαχειριστούν τα αδέλφια την συνύπαρξή τους κάτω από την ίδια στέγη, να μοιραστούν τα παιχνίδια ή το δωμάτιο, να υποχωρήσουν για χάρη του μικρότερου αδελφού.

Όλα αυτά συμβαίνουν στα περισσότερα αδέλφια και σίγουρα εξαίρεση δεν αποτελούν τα διάσημα παιδιά. Σύμφωνα με το TheTalko, υπάρχουν αδέλφια που μερικές φορές δεν αντέχει ο ένας τον άλλον.

Στο αφιέρωμα γίνεται αναφορά στη σχέση της North West με τον αδελφό της Saint West . H μεγάλη κόρη της Kim Kardashian λένε οι κακές γλώσσες, συχνά εκνευρίζεται με τα καμώματα του αδελφού της και δεν θέλει να παίζει μαζί του.H megla Η Dakota Fanning και η αδελφή της Elle είναι ηθοποιοί αλλά θα προτιμούσαν να μη συναντηθούν οι δρόμοι τους επαγγελματικά.

Η Kendall και η Kylie Jenner, λένε οι κακές γλώσσες, ότι δεν θα είχαν τη σχέση αυτή που βγαίνει προς τα έξω αν δεν τους συνέδεαν κι άλλα πράγματα . Ακόμα και στη βασιλική οικογένεια όμως οι αδελφικές σχέσεις δεν είναι ιδανικές, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό των αδελφών William και Harry.

Όμως και η σχέση της Kate Middleton με την αδελφή της Pippa φαίνεται ότι πέρασε από διάφορα στάδια, όπως συμβαίνει στις περισσότερες αδελφικές σχέσεις, σωστά;

Δείτε ποια διάσημα αδέλφια βιώνουν δύσκολες στιγμές στη σχέση τους στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved