Γιάννης Αϊβάζης: Η τρυφερή φώτο με την κόρη του από την ημέρα αποφοίτησης

Η Ισμήνη θα πάει Γυμνάσιο.

Γιάννης Αϊβάζης: Η τρυφερή φώτο με την κόρη του από την ημέρα αποφοίτησης

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά και μαζί το Δημοτικό.

Η Ισμήνη από του χρόνου θα πάει Γυμνάσιο και ο μπαμπάς της δεν το πιστεύει ότι έχει μεγαλώσει τόσο πολύ η μοναχοκόρη του.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα και οι γονείς το συνειδητοποιούν βλέποντας τα παιδιά τους να αλλάζουν ταχύτατα.

Ο ηθοποιός λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα αποφοίτησης της κόρης του από το Δημοτικό γράφοντας αυτά τα τρυφερά λόγια:

«Μέρα αποφοίτησης από το δημοτικό !!! Θεέ μου δεν το πιστεύω ,μόλις εχθές ήταν η πρώτη σου μέρα στο σχολείο ... και τώρα ... !!!! Απλά να ξέρεις ότι , όσο και αν μεγαλώνεις , η αγκαλιά μου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη μωρό μου !!! ...Ο Μπαμπακας σου !!!#isminou #mybaby».


https://www.instagram.com/p/CCEouoODfeS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το ζευγάρι αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης του. Όταν ήταν μικρότερη, οι αναρτήσεις ήταν ελάχιστες, καθώς μεγαλώνει όμως, οι γονείς της είναι πιο χαλαροί.

Η Ισμήνη είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που της αρέσει πολύ η θάλασσα. Με τους γονείς της απολαμβάνει καθημερινές στιγμές τόσο στο σπίτι όσο και σε εξορμήσεις που κάνουν όλοι μαζί .

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε όμορφες οικογενειακές στιγμές της Ισμήνης με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved