Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 01/7 έως και 07/7;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 01/7 έως και 07/7;

Αστρικές επιρροές, από 01/7 έως και 07/7

Κατ’ αρχάς, η Πανσέληνος της 5ης Ιουλίου, που είναι παράλληλα και Σεληνιακή έκλειψη με σημαντικό συναισθηματικό «φορτίο», αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 19 και 29΄ του άξονα Τοξότη-Διδύμων και θα σε επηρεάσει επί… προσωπικού αν ανήκεις σε ένα από δύο ζώδια κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 10/6 ή στις 12/12.

Επιπλέον, αναμένονται οικογενειακές και επαγγελματικές αναθεωρήσεις αν είσαι Ιχθύς ή Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 9/3 ή τις 10/9

- Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί ανάδρομα από την 16η μέχρι την 13η μοίρα των Διδύμων και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 3/6 μέχρι τις 6/6. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 5/12 μέχρι τις 8/12, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 5/9 μέχρι τις 8/9 ή είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 3/3 έως τις 6/3.

Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 12/7, καλώντας σε να επιληφθείς θεμάτων που εκκρεμούν και κενών που πρέπει να συμπληρωθούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί μια υπόθεσή σου. Σε αυτό το διάστημα δε, μπορεί να προκύψουν ποικίλες αναποδιές σε σχέση με εκείνα που «έτρεχαν» κανονικά μέχρι τώρα κι όσες περισσότερες εναλλακτικές λύσεις διαθέτεις, τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, ότι νέο δρομολογηθεί είτε θα μπλοκάρει, είτε θα χρειαστεί αναθεώρηση στην πορεία του.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved