Κάτια Ζυγούλη: Δείτε τι έφτιαξε με τα παιδιά της στην παραλία (pics)

Τι ανέβασε η διάσημη μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram;

Κάτια Ζυγούλη: Δείτε τι έφτιαξε με τα παιδιά της στην παραλία (pics)

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια μαζί.

Για τη διάσημη μαμά, τα τέσσερα παιδιά της είναι η πρώτη της προτεραιότητα και περνάει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της μαζί τους. Αν και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ γενικά στην προσωπική της ζωή, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας έτσι στιγμές της καθημερινότητάς τους, αλλά και δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε μαζί μας ένα στιγμιότυπο από την οικογενειακή τους εξόρμηση στη θάλασσα. Η όμορφη μαμά μας έδειξε το κάστρο που έφτιαξε με τα παιδιά της στην άμμο και τη φωτογραφία συνόδευσε με το εξής γλυκό σχόλιο σχόλιο:

«Αυτό το κάστρο το φτιάξαμε με τον Αλέξανδρο, στην παραλία Κέρος. Τα κορίτσια βοήθησαν με το μάζεμα των κοχυλιών. Το παιχνίδι στην άμμο με κάνει μικρό παιδί.»

katia zugouli paralia me paidia 11

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Κάτια Ζυγούλη με τα παιδιά της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved