Χρήστος Βασιλόπουλος: Δείτε τον να ταΐζει τον δέκα ημερών γιο του

Στις 13 Ιουνίου ο Χρήστος Βασιλόπουλος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. 

Χρήστος Βασιλόπουλος: Δείτε τον να ταΐζει τον δέκα ημερών γιο του

Ο νεογέννητος Apollo Patrick είναι το πρώτο παιδί για τον γοητευτικό ηθοποιό και τη σύντροφό του, Sarah Conner, με την οποία μένουν μαζί στο Los Angeles.

Τα χαρμόσυνα νέα της γέννησής του, μοιράστηκε μαζί μας ο ίδιος ο Χρήστος Βασιλόπουλος με μία ανάρτησή του στο Instagram στις 15 Ιουνίου, όταν ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία του γιου του;

«Στις 13 Ιουνίου, στις 4.54 το πρωί, ο γιος μας, το μωρό μας Απόλλων, ήρθε στον κόσμο. Το θαύμα της ζωής, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου, ο λόγος που θα ζω από εδώ και πέρα. Το συναίσθημα ... ΑΜΕΣΟ, η χαρά ... ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ! Όποιος έχει παιδί θα με καταλάβει. Όποιος δεν έχει καλύτερα να αρχίσει να το δουλεύει…. Πολύτιμο! Θα νιώθω για πάντα ευγνώμων».

Σήμερα, ο γιος του ζευγαριού είναι έντεκα ημερών και οι μέχρι στιγμής αναρτήσεις, τόσο του ηθοποιού, όσο και της συντρόφου του, αποδεικνύουν ότι απολαμβάνουν πολύ τη νέα τους καθημερινότητά.

Την Κυριακή ήταν η Γιορτή του Πατέρα, ημέρα που γιόρτασε για πρώτη φορά και ο νέος στο κλαμπ των μπαμπάδων, Χρήστος Βασιλόπουλος. Εκείνη την ημέρα, η σύντροφός του ανέβασε μία φωτογραφία με τον γοητευτικό ηθοποιό να ταΐζει το νεογέννητο μωρό τους. Όσο για το μήνυμά της, ήταν το εξής:

«Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα για πρώτη φορά, αγάπη μου @vasilo1. Μπορεί να έχει περάσει μόνο μία εβδομάδα, ήδη όμως πιστεύουμε ότι σου αξίζει το βραβείου του “Μπαμπά της Χρονιάς”. Ο Apollo και εγώ είμαστε πολύ τυχεροί που σε έχουμε»

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @vasilo1 & @onecolourground

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved