Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό ρομάντζο, φέτος το καλοκαίρι!

Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν τον έρωτα με τέρμα τα γκάζια!

 

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό ρομάντζο, φέτος το καλοκαίρι!

Αναρωτήθηκες ποτέ τι έχει το καλοκαίρι που το κάνει τόσο ακαταμάχητο; Εκτός από την καυτή ζέστη και τα πολύχρωμα πάθη, το καλοκαίρι είναι το σύμβολο της παιδικής ηλικίας, με τον ίδιο τρόπο που το φθινόπωρο είναι η ενηλικίωση. Κάθε εποχή εξυπηρετεί το σκοπό της, αφού όλα συνδέονται. Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου στο Βόρειο Ημισφαίριο, δηλ. το θερινό ηλιοστάσιο που είχαμε φέτος στις 20 Ιουνίου, λαμβάνει χώρα όταν η Μητέρα φύση καλλιεργεί και ενσωματώνει όλη την ομορφιά που γεννήθηκε την άνοιξη.

Το θερινό ηλιοστάσιο, συχνά αναφέρεται ως η καρδιά του καλοκαιριού και δημιουργεί την ευκαιρία να στραφείς στο παιδί που έχεις μέσα σου. Δεν είναι περίεργο που ο Καρκίνος, ο Λέων και η Παρθένος κυριαρχούν αυτήν την εποχή. Στην αστρολογία, αυτά τα ζώδια έχουν να κάνουν με τις πολύ προσωπικές σχέσεις, τους εραστές και τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Το καλοκαίρι λοιπόν είναι εδώ και ο επερχόμενος αστρο-καιρός ήδη ακτινοβολεί με πάθος και ρομαντισμό. Αν έψαχνες το καλύτερο διάστημα για να ερωτευτείς, τα αστέρια επιτέλους ευθυγραμμίζονται και το φετινό καλοκαίρι θα είναι η πιο ρομαντική εποχή για όποιον έχει ερωτικά πάρε δώσε με ένα από τα ακόλουθα ζώδια.

Ιδού λοιπόν οι λόγοι που τα 4 ζώδια της λίστας μας θα ζήσουν ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναγνωρίζεις τον εσωτερικό σου εαυτό και το ίδιο συμβαίνει στους άλλους

Καρκίνε είναι η σειρά σου να επιδοθείς στα πάθη σου. Εκτός από το να φορέσεις το αγαπημένο σου ρούχο και να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου, η Αφροδίτη, η θεά της αγάπης και του έρωτα, της ευχαρίστησης, των απολαύσεων και των σχέσεων, θα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved