Γνωστή Ελληνίδα μαμά αποκάλυψε για τον γιο της:«Δεν τον θήλασα»

Πριν μερικές ημέρες έδωσε την ευκαιρία στις διαδικτυακές της φίλες να της κάνουν ερωτήσεις.

Γνωστή Ελληνίδα μαμά αποκάλυψε για τον γιο της:«Δεν τον θήλασα»

Πολλές ήταν εκείνες οι μαμάδες που τη ρώτησαν για τη μητρότητα, για τα κιλά της, για τη ζωή της και για την καθημερινότητα με τα δύο παιδιά.

Βλέπετε, η γνωστή μαμά δεν έχει μόνο έναν γιο, αλλά και μια κόρη μεγαλύτερη. Δύο παιδιά που λατρεύει εξίσου και τους έχει ακριβώς την ίδια αδυναμία.

Τον Μάιο του 2016 έφερε στον κόσμο την κόρη της Κατερίνα και τον Ιούνιο του 2019 έφερε στον κόσμο τον αξιολάτρευτο γιο της Αντώνη. Η ίδια αποκάλυψε μέσα από τις απαντήσεις της ότι δεν θήλασε καθόλου τον μικρό Αντώνη σημειώνοντας σε παρένθεση φυσικά να μην την κρίνουν αρνητικά οι άλλες μαμάδες γι' αυτή της την επιλογή.

«Δεν θήλασα! Μην πέσετε να με φάτε», έγραψε όπως είδατε και εσείς κάτω από την ερώτηση της διαδικτυακής της φίλη ενώ λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι ο μικρός δεν ήταν «εύκολος» σαν μωρό, ειδικά τους πρώτους μήνες.

«Σας παίδεψε λίγο ο Αντωνάκης; Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ;»

«Αντιμετωπίσαμε μεγάλο θέμα με τον ύπνο του, δεν κοιμόταν καθόλου, ούτε πρωί ούτε βράδυ... και γενικώς ήταν πολύ ανήσυχο παιδάκι, αλλά όλα αυτά είναι παρελθόν πλέον», έγραψε η Νατάσα Σκαφίδα, σε αντιθεση με την Κατερίνα που αν και έχει και εκείνη τις εντάσεις της, είναι ένα πιο ήσυχο παιδάκι.

natasa skafida thilasmos 8

Οι διαδικτυακές της φίλες όμως, δεν ήθελαν να μάθουν μόνο πώς τα πάει με τα παιδιά στο σπίτι, αλλά πόσο ύψος έχει και πόσα κιλά είναι. Τα κιλά της μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, μιας και έχει ύψος 1.60 και είναι μόλις 45 κιλά.

natasa skafida thilasmos 2
natasa skafida thilasmos 3

Η ίδια απάντησε για το πότε θα κάνει τη βάφτιση του γιου της, αν πηγαίνει σχολείο η Κατερίνα και τη ρώτησαν και ποιος θα είναι ο νονός ή η νονά του μικρού Αντώνη.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε μέσα από τα stories της στο Instagram στη gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved