Κατερίνα Παπουτσάκη: Η νέα φωτογραφία του γιου της είναι όλα τα λεφτά

Δείτε πώς τον φωτογράφισε.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η νέα φωτογραφία του γιου της είναι όλα τα λεφτά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη λατρεύει το καλοκαίρι και ανυπομονεί για την έναρξη των οικογενειακών διακοπών.

Μέχρι τότε, φροντίζει να περνά όμορφα με τα παιδιά της, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα πηγαίνοντας βόλτες και φυσικά για μπάνιο στη θάλασσα.

Μάλιστα, έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες τους από την παραλία με τα παιδιά να κολυμπούν ή απλά να ατενίζουν το ηλιοβασίλεμα.

Πριν από λίγο ανέβασε σε Insta Story μια πολύ χαριτωμένη φωτογραφία του μικρού Κίμωνα.

katerina papoutsaki 2

Όπως βλέπεται, φοράει μόνο την πάνα του και ένα μοντέρνο καπελάκι ενώ η μαμά του σχολιάζει « Fun Ride Friday».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη το τελευταίο διάστημα δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένη και φροντίζει τον εαυτό της όσο μπορεί. Γιατί εκτός από μαμά είναι και γυναίκα και μάλιστα πολύ όμορφη.


https://www.instagram.com/p/CBdZLmPARGS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόσφατα λοιπόν επισκέφτηκε τον οδοντίατρό της αλλά και δερματολόγο προκειμένου να αναζωογονήσει την επιδερμίδα του προσώπου της.

Υπενθυμίζουμε ότι η όμορφη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Πιλαφά και όπως αποκάλυψε στην εκπομπή « Φλερτ», μαζί του έχει μάθει πολλά πράγματα, όπως να κάνει υπομονή. Επίσης κατάλαβε ότι χρειάζεται η επικοινωνία καθώς « ο τρόπος που χρειάζεται να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου είναι διαφορετικός από αυτό που εγώ προσπαθούσα να επικοινωνήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Νάντια Κοντογεώργη.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί όμορφες στιγμές με τα παιδιά της, όπως τις έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved