Αναγνωρίζετε την Ελληνίδα ηθοποιό της φωτογραφίας; (pics)

Είναι διάσημη, είναι Ελληνίδα, είναι μαμά, κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και γι' αυτό τη λατρεύουμε!

Αναγνωρίζετε την Ελληνίδα ηθοποιό της φωτογραφίας; (pics)

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή του χρόνου. Της αρέσει ο ήλιος, της αρέσει η θάλασσα, της αρέσει η φύση, η ξεγνοιασιά και οι στιγμές που περνά με τον μονάκριβο γιο της.

«Summer», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της και όπου Summer, βάλτε όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Η ίδια γίνεται αρκετά ενεργή στα social media αυτή την εποχή του χρόνου και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι το κάτι άλλο.

Μάλιστα πριν μερικές ημέρες και με αφορμή τη γιορτή του της είχε δημοσιεύσει και φωτογραφία του μετά από πάρα πολύ καιρό σχολιάζοντας: «Χρόνια σου πολλά ομορφιά μου!!! Ορφέας!!!των Αγίων Πάντων σήμερα!!! Με υγεία αγάπη και φως η ζωή σου!»


https://www.instagram.com/p/CBaRnqMhBp6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα αυτά τα χρόνια - από το 2014 που γεννήθηκε ο γιος της μέχρι και σήμερα- δεν έχει δείξει ούτε μια φορά το πρόσωπό του στο διαδίκτυο, προστατεύοντάς τον έτσι από τα αδιάκριτα βλέμματα.

H Σύλβια Δεληκούρα είναι μία από τις ηθοποιούς που αγαπήθηκε μέσα από τους ρόλους της όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο.

Η γλυκιά Σύλβια, λατρεύει τον γιο της Ορφέα και του έχει δώσει την απόλυτη προτεραιότητα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί στιγμές τους έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved