David Beckham: Είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και ιδού οι αποδείξεις

Aποδεικνύει με διάφορους τρόπους πόσο στοργικός πατέρας είναι.

David Beckham: Είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και ιδού οι αποδείξεις

Ο David Beckham στα 45 του χρόνια δεν μπορεί παρά να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος με τον εαυτό του.

Έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο βρετανικό ποδόσφαιρο, είναι επιχειρηματίας, μοντέλο, ακτιβιστής αλλά και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Προσωπική ζωή

Με την Victoria Beckham, είναι παντρεμένοι από το 1999 και παρά τις όποιες φήμες περί χωρισμού, παραμένουν μαζί διαψεύδοντας τις κακές γλώσσες.


https://www.instagram.com/p/B-CRvrkhdqA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρώτο τους παιδί, τον Brooklyn Beckham τον υποδέχτηκαν στις 4 Μαρτίου την ίδια χρονιά που παντρεύτηκαν και τρία χρόνια αργότερα, την 1η Σεπτεμβρίου του 2002, γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Romeo.

Tο ζευγάρι το Φεβρουάριο του 2005 απέκτησε τον τρίτο του γιο , τον Cruz David και τον Ιούλιο του 2011 την μοναχοκόρη του, Harper Seven.


https://www.instagram.com/p/CA2ZabLh_DU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας παρότι δείχνει να έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, είναι δίπλα σε όλα του τα παιδιά. Περνάει χρόνο μαζί τους, ταξιδεύουν παρέα, τιμάνε όλοι τους τα οικογενειακά τραπέζια και προσπαθεί να κάνει πράγματα ανάλογα με την ηλικία τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από οικογενειακές στιγμές με τους θαυμαστές του να τον αποθεώνουν.

Oι Beckham είναι μια εξαιρετικά δεμένη οικογένεια, πράγμα σπάνιο στον λαμπερό κόσμο της showbiz.

Φιλανθρωπική δράση

Θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα προστασίας των νέων παιδιών που ζουν κυρίως σε φτωχές χώρες. Για το σκοπό αυτό έχει ιδρύσει μια φιλανθρωπική οργάνωση την «7 Fund», με στόχο την καταπολέμηση του εκφοβισμού παιδιών σε περιοχές που βιώνουν τη φτώχεια και τον πόλεμο.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την άλλη πλευρά του David Beckham, αυτή του αφοσιωμένου και τρυφερού μπαμπά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved