Το RIVER WEST αποδείχτηκε παράδεισος για όλες τις μαμάδες

Shopping therapy για τη μαμά και όχι μόνο!

Μαργαρίτα Νικολάου
Το RIVER WEST αποδείχτηκε παράδεισος για όλες τις μαμάδες

Σιγά σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητά μας και το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω, ήταν ένα «shopping therapy».

Ήθελα να απολαύσω μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από το σπίτι -που έμαθα κάθε γωνιά του απ' έξω κι ανακατωτά- και από την μικρή μου και τον άνδρα μου.

Καλή η καθημερινότητά μαζί τους δεν λέω, αλλά τα ψώνια στην μετά κορονοϊό εποχή ήθελα να τα κάνω μόνη μου για να τα απολαύσω.

Κάπως έτσι πήρα τη μάσκα μου από το σπίτι, μπήκα στο αυτοκίνητο και πήρα τον δρόμο για το RIVER WEST. Τώρα θα μου πείτε «Γιατί στο RIVER WEST»; Ορίστε μερικοί από τους λόγους που το κάνουν ξεχωριστό στην καρδιά μου, ειδικά τώρα που για να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας θα πρέπει να λαμβάνουμε και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

river west mothersblog 5

Λόγος #1

Η οροφή του RIVER WEST είναι ανοιχτή και εξασφαλίζεται φυσικός αερισμός, εκτός εάν ο καιρός δεν το επιτρέπει.

Λόγος #2

Στον χώρο υπάρχει κλιματισμός με εισαγωγή 100% φυσικού αέρα.

Λόγος #3

Σε κάθε γωνιά των κοινόχρηστων χώρων μπορείτε να βρείτε αλκοολούχα αντισηπτικά, έτσι ακόμη και αν ξεχάσετε στο σπίτι τα δικά σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

river west mothersblog 2

Λόγος #4

Έχει όλα εκείνα τα μαγαζιά που χρειάζεται μια μαμά. Ρούχα, εσώρουχα και παπούτσια για εκείνη, ρούχα, εσώρουχα και παπούτσια για τα παιδιά ή τον σύζυγό της, καλλυντικά, διακοσμητικά για το σπίτι, παιχνίδια, βρεφικά και ό,τι άλλο βάλει ο νους της.

Πού πήγα, τι είδα, τι πήρα για εμένα, τους φίλους μου και την οικογένειά μου

Ήταν η πρώτη φορά που απόλαυσα τη βόλτα μου μετά από πολύ καιρό. Έφτασα, πάρκαρα στο ΔΩΡΕΑΝ πάρκινγκ (θα το τονίσω αυτό γιατί είναι αρκετά σημαντικό να ξέρει κανείς ότι μπορεί να πάει για ψώνια χωρίς να σκέφτεται πόση ώρα έχει αφήσει το αμάξι του στο πάρκινγκ και πόσα θα πληρώσει), μπήκα μέσα και άρχισα τις αγορές μου.

Αφού καθάρισα τα χέρια μου με αντισηπτικό, φόρεσα τη μάσκα μου και άρχισα να ψάχνω ρούχα για την κόρη μου. Τα σχολεία έχουν ανοίξει, ο καιρός είναι υπέροχος και τίποτε από τα περσινά της ρούχα, δεν της κάνει.

Πρώτη στάση το MANGO. Γνωρίζατε ότι έχει και παιδικά ρούχα; Εγώ όχι. Όμως το ανακάλυψα και βρήκα υπέροχα ρούχα όχι μόνο για εκείνη αλλά και για εμένα, όπως βλέπετε.

river west mothersblog 14

Σειρά είχε το κατάστημα MAYORAL. Υπέροχα ρούχα, πολύχρωμα, αέρινα, άνετα και σε αρκετά καλή τιμή. Της Νικόλ της αρέσουν τα cool ρούχα και το MAYORAL είναι ιδανικό για το στιλ της. Όπως βλέπετε, βρήκα ό,τι χρειαζόμουν για εκείνη.

river west mothersblog 15
river west mothersblog 16

Μετά κατευθύνθηκα στην DPAM. Κάθε χρόνο εντυπωσιάζομαι από τα ρούχα που μπορεί να βρει κανείς εκεί αλλά και από τα παπούτσια. Εκτός από τα ρούχα που έπρεπε να ψωνίσω για να ανανεώσω την καλοκαιρινή ντουλάπα της Νικόλ, έπρεπε να ψωνίσω και για τα παιδιά των φίλων μας. Ξέρετε υποχρεώσεις που έμειναν πίσω εξαιτίας του εγκλεισμού μας στο σπίτι.

mothers river

Κάπως έτσι ψώνισα για τις φίλες της κόρης μου που είχαν τα γενέθλιά τους από την DPAM και για τα μωράκια που γεννήθηκαν και δεν καταφέραμε να τα δούμε από το κατάστημα PRENATAL. Καιρό είχα να δω τόσο μικροσκοπικά ρουχαλάκια και φορμάκια.

river west mothersblog 13

Παπούτσια για το βαφτιστήρι μου αλλά και για την Νικόλ, βρήκα στο STEP COLORS, ένα υπέροχο κατάστημα με εντυπωσιακή βιτρίνα που μπορείτε να βρείτε κι εσείς άνετα παπουτσάκια, πέδιλα και σαγιονάρες σε ακαταμάχητες τιμές.

river west mothersblog 8

Αφού ξεμπέρδεψα με τα ψώνια της μικρής μου, έπρεπε να πάρω σειρά κι εγώ. Κάπως έτσι έφτασα στο κατάστημα NEXT, χρειαζόμουν τζιν παντελόνια και μερικά αέρινα T-shirts.

river west mothersblog 3

Για ακόμη μια φορά όμως «έριξα» τον εαυτό μου και αντί να πάρω όλα όσα ήθελα, πήρα και 2 μπλουζάκια στην κόρη μου. Γιατί; Μα, δεν βλέπετε;

river west mothersblog 1

Κάποια μπλουζάκια ήταν αρκετά μοντέρνα, περίεργα, μοδάτα και «cool» όπως θα έλεγε κι εκείνη.

Τα μαγιό του καλοκαιριού

Πριν φύγω από το σπίτι μου είπε ότι φέτος ήθελε να φοράμε ίδια μαγιό στην παραλία. Μόλις έφτασα στο RIVER WEST, ήξερα ακριβώς πού θα τα βρω. Μα φυσικά στο κατάστημα CALZEDONIA. Τα φετινά σχέδια και χρώματα, μου πήραν το μυαλό. Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω. Ολόσωμο; Μπικίνι; Μονόχρωμο; Εμπριμέ; Τελικά πήρα δύο μαγιό και για εμένα και και την κόρη μου. Φέτος μαμά και κόρη θα είμαστε ίδιες στην παραλία!

calze mothers rivers

Μετά τα μαγιό, σειρά είχαν οι καινούριες μας πετσέτες θαλάσσης. Της αρέσει το πράσινο χρώμα, μου αρέσει το τιρκουάζ, του άνδρα μου το μπλε και κάπως έτσι στο κατάστημα BENETTON βρήκα τις κλασσικές υπέροχες πετσέτες που ήθελε όλη η οικογένεια.

river west mothersblog 7

Για το τέλος άφησα το κατάστημα MINISO. Μια φίλη μου είχε μιλήσει γι' αυτό το κατάστημα και μου είχε πει πως με την πρώτη ευκαιρία που θα το δω μπροστά μου, να μπω να ρίξω μια ματιά. Κι έτσι έκανα. Πραγματικά, δεν ήθελα να φύγω. Είχε υπέροχα διακοσμητικά για το σπίτι, για το σαλόνι, για το μπάνιο, gadgetακια για μεγάλους και παιδιά, αξεσουάρ για μακιγιάζ, καλλυντικά, λούτρινα παιχνίδια, διάφορα παιχνίδια, τσάντες, ηλεκτρονικά είδη και ηλεκτρονικές συσκευές, γραφική ύλη, είδη χειροτεχνίας, λευκά είδη και πολλά άλλα.

river west mothersblog 11

Αν μπορούσε μια μαμά να περιγράψει αυτό το μέρος με μια λέξη, αυτή θα ήταν ο «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ». Για να μάθουν αυτόν τον επίγειο παράδεισο και οι φίλες μου, ανέβασα story στο instagram δείχνοντάς τους μερικά υπέροχα πράγματα που βρήκα για το σπίτι, για εμένα και την κόρη μου, όπως αυτή η υπέροχη τσάντα!

river west mothersblog 12

Παράδεισος για εμένα όμως αποδείχτηκε και το RIVER WEST, που για μια στιγμή με έκανε να ξεχαστώ από όλα και όλους, απόλαυσα τα ψώνια μου, με έκανε να νιώσω ασφάλεια και την επόμενη φορά (γιατί θα υπάρξει και επόμενη φορά) θα κάνω shopping therapy με την κόρη μου.

river west mothersblog 10

Αν θέλετε κι εσείς να απολαύσετε τα ψώνια σας με ή χωρίς τα παιδιά δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε έναν από τους πιο ασφαλείς προορισμούς. Το RIVER WEST! Και πού ξέρετε; Ίσως να πετύχετε και εμένα σε κάποιο από τα cafe να απολαμβάνω το παγωμένο μου καφεδάκι και η Νικόλ μια κρύα σοκολάτα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved