Για μπάνιο με την κόρη της στην παραλία η Ελληνίδα μαμά (pics)

Κάπως έτσι μοιάζουν οι Δευτέρες τους!

Για μπάνιο με την κόρη της στην παραλία η Ελληνίδα μαμά (pics)

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της έχει επανέλθει πλήρως στα κιλά προ εγκυμοσύνης και απολαμβάνει την κάθε μέρα παρέα με την καλύτερή της φίλη aka την μόλις τριών μηνών κορούλα της.

Η μικρούλα έχει ξετρελάνει τόσο την ίδια όσο και τον διάσημο μπαμπά της, που αν και ο ίδιος δεν είναι αρκετά ενεργός στα social media, ευτυχώς για τον ίδιο δημοσιεύει φωτογραφίες με την κορούλα του η σύζυγός του.

Η μαμά απολαμβάνει πολύ τον νέο της ρόλο, αφιερώνει όλο τον χρόνο της στη μικρή, κάνει τα πάντα μαζί της και την παίρνει στην κυριολεξία όπου πάει.

Όσο για το φαγητό και τα γεύματα της νεογέννητης μικρούλας; Η μαμά τη θηλάζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί αν πεινάει. Αυτό το είχε αποκαλύψει η ίδια σε ερώτηση που της έκανε μια follower της όταν τη ρώτησε πώς «τα βολεύει» με τα γεύματα της μικρής. «Θηλάζω συνέχεια και παντού! Προς το παρόν, δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πρόγραμμα... Όποτε πεινάσει η μικρή... τρώει! Μακάρι να έκανα κι εγώ το ίδιο!».

Κάπως έτσι είναι οι Δευτέρες τους

Με μια φωτογραφία η Νίκη Θωμοπούλου, έδειξε πώς περνά τις Δευτέρες της με τη μικρούλα και όπως μπορείτε να δείτε τα μπάνια συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για πολύ.

Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα είχε δημοσιεύσει ξανά Insta stories που έδειχναν την ίδια να νανουρίζει την μπεμπούλα της στην παραλία.



Από τις καλοκαιρινές φωτογραφίες λείπει ο Γιάννης Μαρακάκης, που όπως αντιλαμβανόμαστε εξαιτίας του βεβαρημένου του προγράμματος, δεν μπορεί να ακολουθεί τις γυναίκες της ζωής του στην παραλία. Όποτε όμως έχει χρόνο, τις συνοδεύει και μάλιστα κρατά όσο περισσότερο μπορεί, στην αγκαλιά του, τον μικρότερο έρωτά του.

Δείτε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής η Νίκη Θωμοπούλου με την μικρή και τον σύζυγό της στην παραλία στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved