Hamamat: Το εξωτικό μοντέλο ποζάρει με τις κόρες του (pics)

Οι εξωτικές φωτογραφίες αυτής της μαμάς είναι ό,τι πιο όμορφο θα δείτε σήμερα.

Hamamat: Το εξωτικό μοντέλο ποζάρει με τις κόρες του (pics)

Η Hamamat είναι beauty influencer και έχει πάνω από 500.000 followers στο Instagram.

Οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι τη θαυμάζουν για την ομορφιά της, για τις συμβουλές της και φυσικά για τις εξωτικές και υπέροχες φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Στις φωτογραφίες της όμως, εκτός από την ίδια και τις συμβουλές ομορφιάς που δίνει πρωταγωνιστούν και οι δύο κόρες της.

Η ίδια όπως αναφέρει αρκετές φορές μέσα από τα σχόλια που κάνει στο Instagram, προσπαθεί να μάθει στις κόρες της πώς να φροντίζουν το δέρμα τους τρώγοντας υγιεινά.

Η μεγαλύτερη κόρη της είναι η Zulezu.


https://www.instagram.com/p/CAIL5xbAu4I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γι' αυτή είχε γράψει κάποια στιγμή: «Όλα άρχισαν όταν η Zulezu ήταν τριών ετών. Ήρθε από το σχολείο μια μέρα και μου είπε ότι ήθελε μακριά ίσια μαλλιά, όπως η Σταχτοπούτα. Ενοχλήθηκα, επειδή είμαι μια περήφανη Αφρικανή γυναίκα και αναρωτήθηκα αν άλλα παιδιά που έχουν την ίδια καταγωγή με εμάς, σκέφτονται σαν την κόρη μου. Ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να είναι περήφανα για την κουλτούρα και την καταγωγή τους. Ο λόγος που βρέθηκα στα social media ήταν για βρω πρότυπο για τα παιδιά μου. Κάποιος που να δείχνει την Αφρικανική κουλτούρα με περηφάνια, αυτοπεποίθηση και στιλ. Δεν βρήκα κάποιο. Τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να προσπαθήσω να γίνω εγώ εκείνο το πρότυπο για το καλό των κοριτσιών μου. Πίεσα τον εαυτό μου και έκτοτε έγινα η γυναίκα που έψαχνα. Σήμερα ξύπνησα διαφορετική γυναίκα, χάρη στην κόρη μου! Κορίτσι μου σε ευχαριστώ που άλλαξες τα πάντα στη ζωή μου προς το καλύτερο, ποτέ δεν πίστευα τι μπορεί να φέρει η μητρότητα».

Εκτός από τη Zulezu όμως, η Hamamat έχει ακόμη μια κόρη, Wuntenga.


https://www.instagram.com/p/CAAgBUDgXpr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Wuntenga λατρεύει τα ζώα και τους συμπεριφέρεται σαν να είναι η μαμά τους.

Δείτε τες στη gallery που ακολουθεί. Σίγουρα δε θα μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω τους. Θα τις κοιτάτε με θαυμασμό, όπως συνέβη και με εμάς.

Οι φωτογραφίες της είναι κάτι παραπάνω από υπέροχες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved