Baby boom: Ποιοι Έλληνες celebrities έγιναν γονείς την τελευταία εβδομάδα; (pics)

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις αγαπημένοι celebrities της εγχώριας showbiz έγιναν γονείς τις τελευταίες μέρες! 

Baby boom: Ποιοι Έλληνες celebrities έγιναν γονείς την τελευταία εβδομάδα; (pics)

Δεν υπάρχει πιο ευχάριστη είδηση από τον ερχομό ενός μωρού και τις τελευταίες μέρες, έχουμε κάμποσες από δαύτες στην ελληνική showbiz.

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν οι Γιώργος Χρανιώτης, Νικολέττα Ράλλη και Χρήστος Βασιλόπουλος. Πώς μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τα χαρμόσυνα νέα οι διάσημοι γονείς και τι φωτογραφίες ανέβασαν;

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούλιο του 2018. Είναι ένα ζευγάρι με χιούμορ και οι αναρτήσεις τους στα social media είναι πάντα απολαυστικές.

Tις τελευταίες εβδομάδες, το ζευγάρι μετρούσε αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και τελικά ο γιος τους γεννήθηκε χθες, Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα 20.35. Την ευχάριστη είδηση μοιράστηκε μαζί μας ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς με μία ανάρτησή του στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CBbn6Y3n3JR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νικολέττα Ράλλη - Μιχάλης Ανδρούτσος

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, βιώνει και η Νικολέττα Ράλλη. H παρουσιάστρια έγινε μαμά την Πέμπτη 11 Ιουνίου, είδηση την οποία αποκάλυψε στο queen.gr σήμερα το πρωί.

Η κόρη της, καρπός του έρωτά της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, γεννήθηκε 3,5 κιλά και την έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή. Μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια και νέα μανούλα δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανάρτηση στα social media, περιμένουμε όμως σύντομα να δούμε την πρώτη φωτογραφία με το μωράκι της, το όνομα του οποίου θα είναι Σοφία.


https://www.instagram.com/p/CA0dqQTDrbL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χρήστος Βασίλόπουλος - Sarah Conner

Στο γκρουπ των μπαμπάδων και ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός ζει μόνιμα στο εξωτερικό και είναι ζευγάρι με την Sarah Conner.

Στις 13 Ιουνίου, ο Χρήστος Βασιλόπουλος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, με τον ερχομό του γιου του. Τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους με μία πολύ γλυκιά ανάρτηση και μία φωτογραφία του νεογέννητο. Μάλιστα, στην ανάρτησή του, ο ηθοποιός αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους, το οποίο είναι Απόλλωνας.


https://www.instagram.com/p/CBbvsRhg2xC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιοι άλλοι celebrities έγιναν γονείς μέσα στο 2020;

Το 2020 φαίνεται ότι είναι μια χρονιά με πολλές γεννήσεις στην ελληνική showbiz. Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποιοι άλλοι επώνυμοι Έλληνες υποδέχτηκαν τα μωρά τους στο τρέχον έτος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved