Απογευματινή βόλτα με το μωρό της - Αναγνωρίζετε τη διάσημη Ελληνίδα μαμά;

Η κόρη της ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο και η διάσημη Ελληνίδα μαμά απολαμβάνει τους πρώτους μήνες μαζί της. 

Απογευματινή βόλτα με το μωρό της - Αναγνωρίζετε τη διάσημη Ελληνίδα μαμά;

Η νέα μαμά διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. To Nοέμβριο του 2019 ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η κορούλα της, Καλλιόπη.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς και Miss Universe, αν και κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρκετά συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της στα social media.

Οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει είναι με την ίδια ή με όμορφες εικόνες που βλέπει στην καθημερινότητά της. Ο λόγος για την Ισμήνη Νταφοπούλου, τη μελαχρινή καλλονή που ξεχώρισε πριν μερικά χρόνια στα καλλιστεία με τη φυσική ομορφιά και το ευγενικό παρουσιαστικό της.

Η νέα μαμά, ωστόσο, κάποιες φορές ανεβάζει και τα τρυφερά στιγμιότυπα με την οκτώ μηνών κόρη της. Μπορεί οι φωτογραφίες με τη μικρή Καλλιόπη στο Instagram, να μην είναι πολλές, είναι όμως όλες υπέροχες! Κάθε φορά που την κρατάει στην αγκαλιά της, η Ισμήνη Νταφοπούλου έχει το πιο γλυκό χαμόγελο και μας δείχνει πόσο πολύ της πάει η μητρότητα και ο ρόλος της μαμάς.

ismini ntafopoulou kori 1

Χθες, μαμά και κόρη απόλαυσαν έναν απογευματινό περίπατο και το γνωστό μοντέλο ανέβασε αυτήν την φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω.

Αν και δε βλέπουμε το προσωπάκι της μπέμπας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μία πολύ γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με την κόρη της που έχει μοιραστεί η Ισμήνη Νταφοπούλου μαζί μας στο παρελθόν, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved