Αυτά τα ζώδια «ζορίζονται» πολύ όταν κάνουν σχέσεις

Η συμβίωση μαζί τους μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη υπόθεση

 

Αυτά τα ζώδια «ζορίζονται» πολύ όταν κάνουν σχέσεις

Για μερικούς ανθρώπους είναι εύκολο να βρίσκονται μέσα σε μια σχέση, επειδή είναι ανοιχτόμυαλοι, χαλαροί και τους αρέσει να δίνουν και να δέχονται φροντίδα. Στον αντίποδα, βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που ζορίζονται σε πολλούς τομείς, όταν η ζωή τα φέρει ώστε να συμβιώσουν μ’ ένα άλλο άτομο. Να γίνει δηλαδή το περίφημο «δύο σε ένα».

Από αστρολογικής άποψης, υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πράγματι δύσκολο να περιοριστούν στα πλαίσια μιας σχέσης και το πιο πιθανό είναι η συμβίωση μαζί τους να αποδειχτεί αρκετά... ζόρικη. Δεν πρόκειται για το ότι είναι κακοπροαίρετοι ή έχουν απαραίτητα θέμα με τη δέσμευση, απλώς κάποιες φορές τείνουν να κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα απ’ ότι είναι.

Ας εξετάσουμε αυτά τα ζώδια, ένα-ένα:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυσκολία να συνυπάρξεις με έναν Δίδυμο μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ασυνεπής, να χάνει το στόχο και το σκοπό του ή να μην μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα πράγμα (ή και άνθρωπο) για πολύ καιρό.

Οι Δίδυμοι είναι επίφοβοι στο ν’ αρχίσουν να νιώθουν ότι πνίγονται μέσα στη σχέση, να βαριούνται ή να αγχώνονται. Όταν η σχέση τους έχει κίνηση και τους διεγείρει, είναι υπέροχα άτομα, αλλά όταν έρθει η… ρουτίνα, τα πράγματα γίνονται δύσκολα τόσο για τους ίδιους όσο και για τον/την σύντροφό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γνωστό σε όλους πόσο ζωτική σημασία έχει για τους Τοξότες το να συναντούν νέα άτομα. Οι αρχές της γνωριμίας με ένα άτομο και οι εντυπώσεις που αποκομίζουν συνήθως είναι υπέροχες, αλλά το να βρεθούν σε μακροχρόνια σχέση μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο για την ιδιοσυγκρασία τους.

Συνήθως έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση και τείνουν να φορτώνουν το οποιοδήποτε πρόβλημα της σχέσης στην άλλη πλευρά.

Μερικές φορές ο Τοξότης θεωρεί δεδομένους τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, πράγμα που μπορεί να τον οδηγήσει σε προβλήματα και δυσκολίες. Είναι πολύ ανυπόμονο ζώδιο και αν μια κατάσταση απαιτεί κάτι παραπάνω από ένα γρήγορο «μπάλωμα», δεν πρόκειται να κάτσει να ασχοληθεί!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι γνωστός πεισματάρης και τις περισσότερες φορές...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved