Φωτεινή Αθερίδου:Θα πάθετε πλάκα με το σώμα της 9 μήνες μετά τη γέννα

Η Φωτεινή Αθερίδου ανέβασε φώτο της με μαγιο και έριξε το Instagram. 

Φωτεινή Αθερίδου:Θα πάθετε πλάκα με το σώμα της 9 μήνες μετά τη γέννα

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι μία από τις πιο cool μαμάδες της ελληνικής showbiz. Έχει χιούμορ και κάθε της ανάρτηση, με την ίδια ή τον γιο της, είναι απολαυστική.

Ο Θοδωρής Junior γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη και η διάσημη μαμά λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί του. Αρκετά συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους και μας δείχνει πώς περνούν το ελεύθερο τους χρόνο.

atheridou foteini 3

Το τριήμερο, η Φωτεινή Αθερίδου, όπως και πολλοί ακόμα celebrities, έφυγε εκτός Αττικής και απόλαυσε τον καλοκαιρινό ήλιο και τη θάλασσα με τον σύντροφο και τον γιο τους. Προορισμός τους η αγαπημένη της Αίγινα, ένα μέρος που και ο μπαμπάς της, Θοδωρής Αθερίδης, αγαπάει πολύ.

Η ηθοποιός ανέβασε μάλιστα και μία σειρά από φωτογραφίες της στο Instagram. Εκτός όμως από το υπέροχο τοπίο, δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε και το καλλίγραμμο σώμα της, εννέα μόλις μήνες μετά τον τοκετό.

Η διάσημη μαμά ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με μαγιό και σορτσάκι και είναι πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ. Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved