12 φορές που τα παιδιά των Kardashian ξέσπασαν μπροστά στις κάμερες (vid)

Ναι! Και τα διάσημα παιδιά ξεσπάνε και πέφτουν στα πατώματα και στους δρόμους πολλές φορές και δεν τα νοιάζει αν οι κάμερες απαθανατίζουν τη στιγμή.

12 φορές που τα παιδιά των Kardashian ξέσπασαν μπροστά στις κάμερες (vid)

Πού να βάλεις τόσα παιδιά σε σειρά... και πως να έχεις τον έλεγχο!

Η οικογένεια Kardashian λατρεύει να κακομαθαίνει τα παιδιά της. Και όταν λέμε οικογένεια Kardashian, δεν μιλάμε μόνο για την Kim, την Khloe και την Kourtney, αλλά και για την Κylie Jenner που μπορεί να έχει διαφορετικό επίθετο, αλλά ανήκει και η ίδια στην οικογένεια αυτή.

Όπως φαίνεται και από το ριάλιτι, οι διάσημες αυτές μαμάδες κακομαθαίνουν τα παιδιά τους μέσα από τα ρούχα και τα παιχνίδια που τους αγοράζουν αλλά και από τον τρόπο που ζουν.

Η North, η Penelope, η Stormi, η Dream και τα άλλα παιδιά έχουν συνηθίσει να βλέπουν ακριβά πράγματα μπροστά τους, να ταξιδεύουν με ιδιωτικά jet, να πηγαίνουν σε διάφορα fashion shows, τα πάρτι τους να είναι εντυπωσιακά και να έχουν στην κατοχή τους δικές τους Bentley (παιχνίδια αυτοκίνητα).

Αυτά τα παιδιά μπορεί να είναι μικρά, αλλά η συμπεριφορά τους ήδη έχει φύγει εκτός ελέγχου. Μήπως δίνοντας τα πάντα στα παιδιά τα μεταμορφώνουν σε κακομαθημένα που απλά θέλουν να περνάει κάθε φορά το δικό τους;

Δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε το The Talko στο Youtube, δώδεκα φορές που αυτά τα παιδιά ξέσπασαν δημόσια και άρχισαν να τσιρίζουν απλά και μόνο για να περάσει το δικό τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved