Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιατί έπεσε στα πατώματα; (pics)

Η φωτογραφία και το σχόλιο στο Instagram.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιατί έπεσε στα πατώματα;  (pics)

Μια φωτογραφία που τη δείχνει στα πατώματα ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον λογαριασμό της στο Instagram .

Είναι όμως χαμογελαστή και έχει δίπλα της ένα αλογάκι.

Όπως καταλάβατε, η γνωστή παρουσιάστρια πήρε θέση για παιχνίδι. Γιατί μπορεί το πρωί να είναι στην εκπομπή της « Happy Day» όταν όμως επιστρέφει στο σπίτι είναι μια full time μαμά.

Η όμορφη παρουσιάστρια περνάει πολύ χρόνο με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη αλλά και με τον μικρό Ιωάννη – Εφραίμ. Είναι μια κλασσική μαμά που θα παίξει μαζί τους, θα μαγειρέψουν όλοι μαζί και θα βγουν τις βόλτες τους. Η ποληλατάδα είναι μια δραστηριότητα που αρέσει και στα τρία της τα παιδιά και με κάθε ευκαιρία παίρνουν τα ποδήλατα και βγαίνουν κοντά στο σπί τους.

Μάλιστα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές παρότι αποφεύγει να μας δείξει τα πρόσωπά τους.


https://www.instagram.com/p/B_aTuWgDCKB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Από τώρα περιμένει με ανυπομονησία το καλοκαίρι αλλά και τη στιγμή που θα αναχωρήσουν για τις διακοπές τους στην αγαπημένη της Πάρο.

Μέχρι τότε φροντίζει να περνάει όσο καλύτερα γίνεται με την οικογένειά της.

Μάλιστα στις 31 Μαίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με την οικογένειά της. Όπως μάλιστα αποκάλυψε στην εκπομπή της, « ο Θέμης μου είχε πάρει μια τούρτα που έγραφε “Σταματίνα Αγάπη μου χρόνια πολλά”. Toυ λέω νιώθω σαν παιδάκι που του γράφουνε στην τούρτα»!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία που ανέβασε η γλυκιά μανούλα στο Instagram καθώς και άλλες με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved