Γνωστός Έλληνας μπαμπάς ντύθηκε ασορτί με την κόρη του και βγήκαν βόλτα (pics)

Μία άκρως απολαυστική φωτογραφία μπαμπά και κόρης.

Γνωστός Έλληνας μπαμπάς ντύθηκε ασορτί με την κόρη του και βγήκαν βόλτα (pics)

Ο συγκεκριμένος μπαμπάς έχει αδυναμία στις κόρες του και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία που μοιράζεται μαζί μας, είτε ο ίδιος, είτε η σύζυγός του.

Οι δύο κόρες του είναι καρπός του έρωτά του με διάσημη παρουσιάστρια και συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία μας έχει συνηθίσει σε άκρως απολαυστικές αναρτήσεις στο Instagram της.

Ο λόγος για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι παντρεμένη με τον γραφίστα Νικόλα Φαράκλα και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Οι μικρές Βικτώρια και Ισαβέλλα πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά τους και από όταν ακόμα ήταν μωρά, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανέβαζε απολαυστικές φωτογραφίες τους στο Instagram της.

Μία ακόμα τέτοια φωτογραφία ανέβασε και πριν μερικές μέρες. Η διάσημη μαμά φωτογράφισε τον σύζυγό της και την κόρη τους ενώ περπατούσαν στο δρόμο και ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CA3dAoTFiN7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως μπορείτε να δείτε, μπαμπάς και κόρη είναι ντυμένοι ασορτί και είναι απολαυστικοί. Η ίδια η δημοσιογράφος σχολίασε: «Perfect match #daddysgirl»

Δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε με τις κόρες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved