Γνωστή Ελληνίδα μαμά ανέβασε αυτή τη φωτογραφία των παιδιών της και λιώσαμε (pics)

Αδελφική αγάπη...

Γνωστή Ελληνίδα μαμά ανέβασε αυτή τη φωτογραφία των παιδιών της και λιώσαμε (pics)

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία των παιδιών της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή μαμά.

Η κόρη της Κατερίνα που πρόσφατα έγινε τεσσάρων ετών, αγκαλιάζει τον αδελφό της που είναι μέσα στο πάρκο. Καθώς δεν τον φτάνει, κρατά με τα χεράκια της το κεφάλι του και τον κοιτάζει με τρυφερότητα.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πολύ γλυκιά φωτογραφία που μοιράστηκε η Νατάσα Σκαφίδα σε Insta Story.

Η γλυκιά μαμά μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της με τα παιδιά με τους followers της. Θέλει να περνά δημιουργικό χρόνο μαζί τους, κάνοντας πράγματα με τα οποία θα διασκεδάζουν και θα εκτονώνονται.

Η αγαπημένη τους βόλτα είναι στην παιδική χαρά όπου ο μικρός Αντώνης, που τώρα θα γίνει ενός έτους, μπορεί να κάνει κούνια παρέα με την αδελφή του.Συχνά μαζί τους είναι και ο Γιάννης Βαρδής που έχει αδυναμία και στα δυο του παιδιά.


https://www.instagram.com/p/B9_V4oDJE20/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σχέση τους

Όπως όλα τα ζευγάρια έτσι και ο Αντώνης Βαρδής με την Νατάσα Σκαφίδα έχουν και τις δύσκολες στιγμές τους.. Όπως είχε πει ο τραγουδιστής στο people, «περνάμε διάφορες φάσεις, παρόλο που πλέον τσαντιζόμαστε και τσακωνόμαστε αρκετές φορές, έπειτα από 15-20 λεπτά το ξεχνάω και θέλω να πάω να την αγκαλιάσω και να τη φιλήσω. Δεν κάνουμε συζητήσεις του τύπου να δώσουμε τόπο στην οργή».

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της γλυκιάς μανούλας με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved