Δούκισσα Νομικού: Για βόλτα με τον γιο της - Δείτε τη νέα τους υπέροχη φωτογραφία (pics)

Ο μικρός Σάββας μεγάλωσε και αυτή είναι η απόδειξη. 

Δούκισσα Νομικού: Για βόλτα με τον γιο της - Δείτε τη νέα τους υπέροχη φωτογραφία (pics)

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της. Ο Σάββας και η μικρή Αναστασία είναι η προτεραιότητά της τα τελευταία χρόνια και πολύ συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμές της καθημερινότητάς της, αλλά και σκέψεις της.

Όσο μεγαλώνουν, η όμορφη μαμά ανεβάζει ακόμα περισσότερες φωτογραφίες τους, δείχνοντάς μας τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν παρέα, πάντα όμως φροντίζει να κρύβει τα προσωπάκια τους. Όπως και να έχει, οι φωτογραφίες τους είναι απολαυστικές.

Πριν από λίγο, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία με τον γιο της, Σάββα. Μαμά και γιος βγήκαν βόλτα στη φύση και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα, όπως γράφει στο σχόλιό της η παρουσιάστρια, ο γιος της έχει μεγαλώσει τόσο, που πλέον αυτός τη βγάζει βόλτα:

«Με έβγαλε βόλτα ο πρίγκιπας μου❤️ #babyS #NotABabyAnymore?»

Ο μικρός Σάββας γιόρτασε τον περασμένο Μάρτιο τα δεύτερα γενέθλιά του και όπως βλέπουμε πράγματι έχει μεγαλώσει αρκετά.και είναι ένα χαριτωμένο, ξανθό αγοράκι. Στη φωτογραφία η Δούκισσα είναι άβαφη, με αθλητικό ντύσιμο, χαλαρή αλογοουρά και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγο η όμορφη μαμά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved