Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτή τη φωτογραφία με την κόρη της και τη νονά της πρέπει να τη δείτε (pics)

Ακόμα μια πολύ όμορφη φωτογραφία της μικρής Ελένης.

Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτή τη φωτογραφία με την κόρη της και τη νονά της πρέπει να τη δείτε (pics)

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Υβόννη Μπόσνιακ.

Δεν αφορά την ίδια, αλλά την κόρη της Ελένη η οποία περπατά πιασμένη χέρι χέρι με την νονά της Μαρία Μπεκατώρου. « Με την νονά της», ήταν το σχόλιο της σχεδιάστριας.

Η αλήθεια είναι ότι μας έχει ξαφνιάσει ευχάριστα το τελευταίο διάστημα η Υβοννη Μπόσνιακ καθώς δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες της μοναχοκόρης της κάτι που απέφευγε στο παρελθόν.

Πάντα βέβαια φροντίζει να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μικρής. Θα θυμάστε την πανέμορφη καλοκαιρινή φωτογραφία που είχε αναρτήσει στις 16 Μαΐου με την κόρη της να χαϊδεύει τη γάτα τους.


https://www.instagram.com/p/CAQQhZQDWwe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως έχει πει στην εκπομπή Happy Day μιλώντας για την κόρη της «η Ελένη εκμεταλλεύεται το κάθε λεπτό μαζί μας… και εμείς περνάμε πολύ ωραία! Έχει απίστευτη κατανόηση. Χθες με ρώτησε «μαμά πότε θα γίνουν όλοι οι άνθρωποι καλά;» και της το εξηγήσαμε. Είναι καλή, νιώθω ευλογημένη. Η Ελένη είναι καλή, δεν κάνω κανένα παράπονο…»!

Τόσο η ίδια όσο και ο Αντώνης Ρέμος έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία στην μικρή Ελένη και κάνουν ότι μπορούν για να είναι ευτυχισμένη. Πρόσφατα και με αφορμή την ονομαστική της γιορτή διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι στο σπίτι με λίγους και καλούς φίλους που είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν από κοντά στην εορτάζουσα.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη της και τη νονά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved