Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν φαντάζεστε ποιο παιχνίδι αρέσει πολύ στον γιο της (pics)

Απαιτεί σκέψη και στρατηγική.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν φαντάζεστε ποιο παιχνίδι αρέσει πολύ στον γιο της (pics)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζεται πολύ συχνά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram στιγμές της καθημερινότητας με τα παιδιά της.

Όλο αυτό το διάστημα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας και μετά, σε πολλές από τις αναρτήσεις της «πρωταγωνιστές» είναι οι γιοι της Μάξιμος και Κίμωνας. Η γλυκιά ηθοποιός τους έχει μεγάλη αδυναμία και φροντίζει να περνά δημιουργικό χρόνο μαζί τους, παίζοντας και πηγαίνοντας βόλτες.

Σε αρκετές από αυτές έχει παρέα την πολύ καλή της φίλη Τζένη Θεωνά και τον γιο της με την οποία συναντιόταν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Όταν είναι στο σπίτι μοιράζει το χρόνο στα αγόρια καθώς λόγω διαφοράς ηλικίας ( ο Μάξιμος είναι 7 ετών και ο Κίμωνας έγινε ενός έτους τον Μάρτιο ) έχουν άλλες απαιτήσεις και ανάγκες. Ακόμα και στα παιχνίδια που παίζουν...

Εντύπωση μας έκανε πάντως που ο μεγάλος της γιος ασχολείται με το σκάκι! Η ηθοποιός σε ένα από τα ista stories μας έδειξε να παίζει μαζί του και να αναρωτιέται ποια κίνηση να κάνει.

Ο Μάξιμος όπως φαίνεται έχει γοητευτεί από το σκάκι - που είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής- , τον βασιλιά, τη βασίλισσα, τους αξιωματικούς, τους ίππους και τα πιόνια. Μάλιστα στα γενέθλιά του, στις 3 Μαϊου που λόγω καραντίνας τα γιόρτασε στο σπίτι, η τούρτα του είχε ως θέμα το σκάκι!

Δείτε τις εν λόγω φωτογραφίες πουι δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved