Οι αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά των Kardashian στο TikTok (vid)

Οι κρυφοί λογαριασμοί που έχουν τα παιδιά των Kardashian στο TikTok και οι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν στα social media.

Οι αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά των Kardashian στο TikTok (vid)

Δεν είναι μυστικό ότι η οικογένεια Kardashian λατρεύει τα social media. Αυτά άλλωστε τη βοήθησαν να χτίσει την «αυτοκρατορία» που έχει μέχρι σήμερα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι και τα παιδιά τους έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτά.

Όπως όλοι, έτσι και αυτά τα παιδιά λατρεύουν τα βίντεο στο TikTok αλλά θα πρέπει να ακολουθούν κάποιους αυστηρούς κανόνες όταν δημιουργούν τα δικά τους βίντεο. Η North West για παράδειγμα έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά την ακολουθούν συγκεκριμένα άτομα.

Η Kourtney Kardashian, αποφάσισε ότι αν θέλει ο γιος της Mason Disick να χρησιμοποιεί το TikTok θα πρέπει πρώτα η ίδια να μάθει πώς λειτουργεί.

Αν και η μικρή κόρη της Khloe Kardashian, True Thompson, είναι μικρή για να έχει λογαριασμό ήδη η μαμά της μαθαίνει πώς να κάνει βίντεο στο TikTok ώστε μόλις μεγαλώσει η μικρή να είναι έτοιμη να της το δείξει.

Η Kourtney θέλει τα παιδιά της να πέφτουν νωρίς για ύπνο και γι' αυτό το λόγο απαγορεύει το scrolling όταν έρχεται η ώρα να ετοιμαστούν για το κρεβάτι. Την ίδια απαγόρευση έχει και η Kim στα δικά της παιδιά και μάλιστα απαγορεύει τη χρήση κινητών τηλεφώνων και την ώρα που τρώνε όλοι μαζί.

Υπάρχουν όμως και άλλοι κανόνες που αυτά τα παιδιά πρέπει να ακολουθούν.

Δείτε τους στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved