Τα πιο ακριβά πράγματα που έχει αγοράσει η Kim Kardashian στα παιδιά της (vid)

H Kim Kardashian κακομαθαίνει τα παιδιά της North, Saint, Chicago και Psalm West με όλα τα ακριβά δώρα που τους κάνει.

Τα πιο ακριβά πράγματα που έχει αγοράσει η Kim Kardashian στα παιδιά της (vid)

Τα μηδενικά στα ποσά αυτά θα σας αφήσουν άφωνους! 50.000 δολάρια κοστίζει ένα Playroom στο σπίτι της ενώ τα παιδιά έχουν κρυστάλλινα κουνιστά αλογάκια για να παίζουν.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West δεν νοιάζονται για τα χρήματα όταν έρχεται η στιγμή να κακομάθουν τα παιδιά τους. Η αγαπημένη Kim σπαταλά πάρα πολλά χρήματα στα πολύτιμα παιδιά της.

Για παράδειγμα η North West απέκτησε τα πρώτα διαμαντένια σκουλαρίκια της όταν ήταν μόλις 16 μηνών και κόστισαν, $50.000.

Βέβαια τα σκουλαρίκια δεν συγκρίνονται με το απίστευτο δώρο που έκανε η Kim και ο Kanye στη μικρή αδερφή της North, Chicago. H Chi, όπως φωνάζουν χαϊδευτικά τη μικρή, απέκτησε ένα αρκουδάκι Steiff Louis Vuitton αξίας $170.000. Επίσης η Chicago απέκτησε και ένα κρυστάλλινο Swarovski κουνιστό αλογάκι αξίας... $137.000.

Χρήματα όμως δεν ξοδεύει η διάσημη τηλεπερσόνα μόνο σε ατομικά δώρα. Ξοδεύει και για τα εντυπωσιακά τους πάρτι. Θυμόσαστε που για να γιορτάσουν τα γενέθλια της North και της κόρης της Kourtney, Penelope, μετέτρεψαν τον κήπο τους σε μια Ζαχαρούπολη με τεράστια μπαλόνια και τεράστια ζαχαρωτά;

Δώρα όμως δεν παίρνουν μόνο οι κόρες της Kim. O μικρός Saint είχε το δικό του πανάκριβο πάρτι για τα 4α γενέθλιά τους. Η μαμά Kim μετέτρεψε την πίσω αυλή τυ σπιτιού τους στο Jurassic Park για τον γιο της που λατρεύει τους δεινοσαύρους.

Αυτά όμως είναι λίγα από όλα όσα έχει αγοράσει για τα παιδιά της. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και που δημιούργησε το TheTalco όλα τα πανάκριβα δώρα των παιδιών της και στη gallery πώς περνούν αυτά τα παιδιά μέσα στην πολυτελή ζωή τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved