Διάσημες που απέκτησαν παιδί μετά τα 40 (vid)

Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις ένα παιδί.

Διάσημες που απέκτησαν παιδί μετά τα 40 (vid)

Κάποιες σταρ, όπως η Gigi Hadid ή η Kylie Jenner, απέκτησαν παιδιά νωρίς στη ζωή τους, όμως κάποιες άλλες διάσημες γυναίκες επέλεξαν να περιμένουν για να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές διάσημες εγκυμοσύνες γυναικών, που πέρασαν τα 40 για να γίνουν μαμάδες στο βίντεο που δημοσίευσε τo TheTalko, στο κανάλι του στο Youtube.

Η Gwen Stefani πιστεύει ότι ο γιος της Apollo είναι το μικρό της θαύμα και η Eva Longoria πιστεύει ότι ο γιος της Santiago ήρθε στη ζωή της την κατάλληλη στιγμή.

Η Celine Dion ακόμη και αν χρειάστηκε να αφήσει στην άκρη την καριέρα της για λίγο, απέκτησε δίδυμα όταν ήταν 42 ετών.

Η τραγουδίστρια Alanis Morissette αν και υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη όλες τις φορές που έμεινε έγκυος, δεν σταμάτησε να κάνει παιδιά μέχρι που απέκτησε την κόρη της πριν μερικά χρόνια.

Η Julianne Moore παραδέχεται ότι η μητρότητα είναι δύσκολη ενώ η Naomi Watts ευχήθηκε να μπορούσε να μεγαλώσει την οικογένειά της πιο νωρίς.

Η Laura Linney κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή, κάνοντας τους θαυμαστές της να πιστεύουν ότι απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας!

Υπάρχουν όμως κι άλλες διάσημες που έκαναν παιδί, αργά στη ζωή τους. Τι πιστεύετε; Έπρεπε να είχαν δημιουργήσει νωρίς οικογένεια ή όχι; Αφιερώστε λίγο χρόνο και μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις διάσημες γυναίκες που έγιναν μαμάδες μετά τα 40.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved