Λεωνίδας Μπαλάφας: Αυτή είναι η μία και μοναδική φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει με τα παιδιά του

Εσείς έχετε δει τα δύο του παιδιά; 

Λεωνίδας Μπαλάφας: Αυτή είναι η μία και μοναδική φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει με τα παιδιά του

Γράφει μουσική, στίχους, τραγουδάει, παίζει κιθάρα. Ο Λεωνίδας Μπαλάφας είναι ένας ταλαντούχος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός.

Η πορεία του στον χώρο της μουσικής μετράει πάνω από δεκαπέντε χρόνια και έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού και των συναδέλφων του, παρόλο που κινείται αθόρυβα στα μουσικά δρώμενα. Ο Λεωνίδας Μπαλάφας σπάνια δίνει συνεντεύξεις και διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, ειδικά σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και ότι είναι μπαμπάς δύο παιδιών.

O Λεωνίδας Μπαλάφας παντρεύτηκε την σύζυγό του, Σοφία, το 2015 και δυο χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η κόρη τους Δωροθέα. Τον Ιανουάριο του 2018 έγινε γνωστή η είδηση ότι ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς με τον ερχομό του γιου του.

Την ίδια χρονιά, το τραγουδιστής απέκτησε και λογαριασμό στο Instagram και μέχρι και σήμερα έχει κάνει μία και μοναδική ανάρτηση με τα παιδιά του. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Λεωνίδα Μπαλάφα να κάθεται στην ακροθαλασσιά μαζί με τον γιο και την κόρη του. ΤΗ φωτογραφία αναρτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι και τη συνόδευσε με το εξής στιχάκι:

«Κολυμπάω κολυμπώ στα γαλάζια νερά γεμάτο χαρά! Σε μια θάλασσα λάδι σαν της μάνας το χάδι που ηρεμεί την ψυχή, τη βαθιά και ρηχή, θάλασσά μου!»

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved