Η Βίκυ Καγιά μας δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο της κόρης της (Pics)

Η Βίκυ Καγιά μας έχει δείξει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της, όμως το δωμάτιο της κόρης της , Μπιάνκα πρώτη φορά μας το έδειξε και είναι άκρως εντυπωσιακό!

Η Βίκυ Καγιά μας δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο της κόρης της (Pics)

Η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και κριτής του GNTM και για την επόμενη σεζόν, φωτογραφήθηκε στο δωμάτιο της κόρη της και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η Βίκυ Καγιά φαίνεται πώς έχει διακοσμήσει η ίδια το δωμάτιο της πεντάχρονης κόρης της μιας και παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, για αυτήν πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά της, Μπιάνκα και Κάρολος. Μάλιστα, η Μπιάνκα είναι ολόιδια η μαμά της!

Όσο για το δωμάτιο της μικρούλας; Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το λευκό, υπάρχουν όμως αρκετές πολύχρωμες πινελιές. Είναι ένα δωμάτιο που αποπνέει ζεστασιά, είναι εντυπωσιακό, αλλά συνάμα λιτό και πρακτικό… Έχει αμέτρητα παιχνίδια, λούτρινα αρκουδάκια, παραμύθια και ό,τι χρειάζεται ένα παιδί έτσι ώστε να περνά ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο του.

Δείτε το υπέροχο παιδικό δωμάτιο της κόρης της Βίκυς Καγιά στην gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved