Γιώργος Χρανιώτης: Δείτε τον να βάφει το παιδικό δωμάτιο λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού τους. 

Γιώργος Χρανιώτης: Δείτε τον να βάφει το παιδικό δωμάτιο λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα αναμένουν με λαχτάρα την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς τους και διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους.

Η μέλλουσα μαμά πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το φύλο του μωρού, αλλά και πώς είναι ο αγαπημένος ηθοποιός σαν μέλλοντας μπαμπάς:

«Περιμένουμε αγόρι. Το λέμε τώρα που το έχει μάθει και ο μπαμπάς. Στην αρχή δεν το ήξερε επειδή δεν ήθελε να το ξέρει. Περιμένουμε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να του κάνουμε το πρώτο του μπάνιο. Ανυπομονούμε. Είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είναι πολύ γλυκός και με φροντίζει. Θέλουμε όταν γεννήσω να το ζήσουμε αυτό οι τρεις μας».

Εκτός όμως από τρυφερός, ο Γιώργος Χρανιώτης είναι και ένας άνθρωπος με χιούμορ κάτι που φαίνεται και από τις αναρτήσεις του στα social media. Τους τελευταίους μήνες απολαμβάνει και ο ίδιος την εγκυμοσύνη της γυναίκας του και ανεβάζει συχνά απίθανες φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές της καθημερινότητάς τους.


https://www.instagram.com/p/B-PfqNvHu-Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν από μερικές ημέρες, ο ηθοποιός αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο. Μάλιστα, το βάψιμο το έχει αναλάβει ο ίδιος. Στην ανάρτησή του δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το look του καθώς, λόγω καραντίνας, τα μαλλιά του είχαν μακρύνει πολύ.

«Όταν η πρόθεση σου είναι να δείξεις το καινούριο σου look,αλλά και ταυτόχρονα ότι είσαι επιδέξιος μπογιατζής,βάφοντας το δωμάτιο του μωρού, (ψέμα μεγάλο)!!!!! Ή αλλιώς,είμαι ειλικρινής μέσα στο ψέμα μου #hair #τριχες #χαίτη #80s #mullethair #μπογιατζης #colour #babyroom #babyboom»

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε, αλλά και άλλες φωτογραφίες με την εγκυμονούσα σύζυγό του, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved