Φαιή Μαυραγάνη: Τα παιδιά της είχαν γενέθλια - Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε

Η Λυδία έγινε 16 ετών και ο Φώτης 10 ετών!

Φαιή Μαυραγάνη: Τα παιδιά της είχαν γενέθλια - Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης είναι μαζί από το 2004, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Όλα αυτά τα χρόνια η Φαίη Μαυραγάνη εκτός από μία ικανή δημοσιογράφος, είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και μια πολύ τρυφερή μαμά. Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς και μέσα από τις ελάχιστες αναρτήσεις που έχει κάνει στο Instagram και αφορούν τα παιδιά της.

Σαν μαμά κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα πρόσωπα των παιδιών της, όχι όμως όσα κάνει για εκείνα ή όσα κάνουν αυτά κάνοντάς τη περήφανη.

Πριν μερικές ημέρες, ο Φώτης και η Λυδία γιόρτασαν τα γενέθλιά τους και η μαμά Φαίη δημοσίευσε φωτογραφίες από τις τούρτες τους. Η ίδια δεν αποκάλυψε αν έφτιαξε τις τούρτες μόνη ή όχι, όμως φημίζεται για το ταλέντο της στη διακόσμηση (δείτε φώτο από άλλα πάρτι, εδώ και εδώ) και στη ζαχαροπλαστική.

Τα παιδιά της που είναι τα και δύο ανοιξιάτικα (7/4 γεννήθηκε η Λυδία και και 16/5 ο Φώτης) γιόρτασαν με μερικές ημέρες διαφορά τα γενέθλιά τους. Θέμα της τούρτας της 16χρονης Λυδίας; Τα ζαχαρωτά! Και θέμα της τούρτας του 10χρονου Φώτη; Το αστέρι από το ηλεκτρονικό παιχνίδι Super Mario Bros.

Εκτός από τις τούρτες των παιδιών όμως, θα δείτε και τη ζωγραφιά που έφτιαξε η Λυδία για τον αδερφό της. Σας έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για το ταλέντο που έχει στη ζωγραφική, θυμάστε; Αν όχι ρίξτε μια ματιά εδώ.

«Ανοιξιάτικα δώρα ζωής! ?», σχολίασε η ίδια κάτω από τις φωτογραφίες της και αμέσως τα σχόλια με ευχές, έπεσαν βροχή.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η όμορφη μελαχρινή δημοσιογράφος. Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε «Χρόνια πολλά»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved