Για πρώτη φορά μας δείχνει φορώντας μαγιό τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (pics)

Είναι χαρούμενη και αυτό φαίνεται στην νέα φωτογραφία που δημοσίευσε!

Για πρώτη φορά μας δείχνει φορώντας μαγιό τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (pics)

Η 33χρονη ηθοποιός μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τον αρραβώνα με τον σύζυγό της πλέον, Zandy Reich με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2019 και ένα χρόνο μετά ήρθαν τα νέα της εγκυμοσύνης.

Τη Lea Michele τη γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από την επιτυχημένη σειρά Glee που κυκλοφόρησε το 2009 πλέει σε πελάγη ευτυχίας και φαίνεται σε κάθε της ανάρτηση.

Ο χρόνος της χρώσταγε την ευτυχία καθώς το 2013 βίωσε έναν από τους μεγαλύτερους πόνους, αυτόν της απώλειας. Να σας θυμίσουμε ότι η Lea είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Glee, Cory Monteith, με τον οποίο ήταν ζευγάρι μέχρι και το τέλος της ζωής του το 2013. Η είδηση του θανάτου του νεαρού καλλιτέχνη είχε κάνει τότε τον γύρο τον ελληνικών και ξένων media, με την ίδια να καταρρέει. Μάλιστα έχει και ένα τατουάζ με το όνομά του.

Τα νέα της εγκυμοσύνης της

Η καλλιτέχνης είναι αρκετά ενεργή στα social media και πριν από μερικές ημέρες, με μία ανάρτησή της, επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν έγκυο στο πρώτο της παιδί.

Τώρα, μερικές μέρες αργότερα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό, δείχνοντάς μας γυμνή την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η φωτογραφία έγινε viral και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε ολόκληρη τη φωτογραφία μαζί με τις δύο ακόμη εικόνες που έχει δημοσιεύσει με φουσκωμένη κοιλίτσα μέχρι στιγμής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved