Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφίδα: Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της κόρης τους (pics)

Η Κατερίνα έγινε 4 ετών και έσβησε τα κεράκια της τούρτας της.

Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφίδα: Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της κόρης τους (pics)

Η κόρη της Νατάσας Σκαφίδα και του Γιάννη Βαρδή, είχε τα γενέθλιά της χθες.

Οι γονείς της, παρότι λόγω του κορονοϊού δεν μπορούσαν να οργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι, φρόντισαν τα γενέθλιά της να είναι ξεχωριστά , έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Παρήγγειλαν μια εντυπωσιακή τούρτα με την αγαπημένη ηρωίδα της Κατερίνας, διακόσμησαν το σπίτι για τα γενέθλια και έχοντας στο πλευρό τους δικούς τους αυστηρά ανθρώπους, ευχήθηκαν χρόνια πολλά στην κόρη τους.

«Σαν σήμερα πριν απο 4 χρόνια,στις 11:38 ήρθε στη ζωή μας το πολυτιμότερο δώρο,η απόλυτη αγάπη και ευτυχία!!!Μικρέ ξανθέ μας άγγελε,μεγαλώνεις τόσο γρήγορα...

Να τα εκαταστήσεις λουλούδι μου,είσαι ένα υπέροχο ανθρωπάκι,είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσένα,εύχομαι όλη σου η ζωή να είναι γεμάτη αγάπη σαν αυτή που μας δίνεις εσύ ,αγνά και απλόχερα,και ευτυχισμένες στιγμές!!!

Σ´αγαπάμε όλοι μέχρι τον ουρανό και πάλι πίσω!!!!», έγραψε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νατάσα Σκαφίδα.

Το ζευγάρι ανέβασε κι ένα βίντεο δείχνοντας πόσο έχει αλλάξει η Κατερίνα από τη γέννησή της μέχρι σήμερα.


https://www.instagram.com/p/CAHxe5aJ77J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στη gallery που ακολουθεί θα πάρετε μια γεύση από την όμορφη τούρτα γενεθλίων της μικρής Κατερίνας και θα δείτε όμορφες στιγμές με τους γονείς της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved