Χριστίνα Αλούπη: Ο γιος της Ανδρέας μοιάζει καταπληκτικά στη μαμά της - Δείτε φώτο (pics)

Τι σχολίασε η διάσημη μαμά.

 

Χριστίνα Αλούπη: Ο γιος της Ανδρέας μοιάζει καταπληκτικά στη μαμά της  - Δείτε φώτο (pics)

Η Χριστίνα Αλούπη με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κέφαλο και τα δυο τους παιδιά μένουν μόνιμα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Πολύ συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε πολλές από αυτές τις αναρτήσεις πρωταγωνιστούν τα παιδιά της, ο Δημήτρης και ο Αλέξανδρος.

Παρότι η ζωή της είναι στην Αμερική, η νοσταλγία για τη χώρα μας είναι μεγάλη καθώς εδώ ζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Φροντίζουν λοιπόν να επισκέπτονται οικογενειακώς την Ελλάδα όσο πιο συχνά γίνεται.

Φέτος όμως λόγω κορονοϊού είναι άγνωστο αν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν και αυτό είναι κάτι που προκαλεί θλίψη στη διάσημη μαμά. Δείτε τι έγραψε σε ένα post της:

«Στην αρχή (της πανδημίας) ξυπνούσα το πρωί και τα πρώτα 2-3 λεπτά νόμιζα ότι όλα ήταν όπως πριν, ξυπνούσα με χαρά και σχέδια για τη μέρα, μετά θυμόμουν τι πραγματικά συμβαίνει. Κράτησε καμία 2 βδομάδες αυτό. Τώρα πια ξυπνάω πάντα με μια θλίψη. Δεν κρατάει πολύ η θλίψη, γιατί σηκώνονται τα παιδιά, πρέπει να με δουν χαρούμενη, να νιώσουν ότι η καθημερινότητα τους είναι όμορφη όπως παλιά, να μην στεναχωρηθούν για όλα αυτά που τους λείπουν. Και έτσι βρίσκω το κέφι μου, όλο κάνουν κάτι που με κάνει να γελάω και να βρίσκω πάλι ελπίδα, κουράγιο και χαρά. Αλλά η αβεβαιότητα για το αύριο είναι πάντα εκεί, σαν βαρίδιο στις σκέψεις μου κάθε φορά που πάει το μυαλό μου στην οικογένεια μου στην Ελλάδα, στους φίλους μου, στην πατρίδα μου. Πότε θα τους ξαναδώ; Για σένα, μπορεί η ζωή σου να άρχισε πάλι να κυλά, έστω και κάπως. Για μένα, δε θα είναι ποτέ πια το ίδιο, νιώθω σαν να μου κλέψαν ένα κομμάτι μου, όσο δεν μπορώ απλά να έρθω να σε δω, Ελλάδα μου».

Η ομοιότητα του γιου της με τη μητέρα της

Η Χριστίνα Αλούπη έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της. Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, δημοσίευσε μια φωτογραφία που είναι μαζί της με τον γιο της, Αντρέα. Αφού λοιπόν της ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο σχολίασε:

«Μας λείπεις τόσο πολύ… Κι αν νομίζετε ότι ο Αντρέας μοιάζει σε μένα, για κοιτάξτε καλύτερα σε ποια μοιάζει τελικά».

Βλέποντας τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, συμφωνείτε ή διαφωνείτε μαζί της;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved