Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφίδα: Δείτε πόσο άλλαξε μέσα σε 4 χρόνια η κόρη τους Κατερίνα (vid+pics)

H μονάκριβη κόρη του ζευγαριού είχε γενέθλια και η Νατάσα Σκαφίδα έφτιαξε ένα υπέροχο βίντεο δείχνοντάς μας πόσο έχει αλλάξει η μικρή Κατερίνα μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια.

Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφίδα: Δείτε πόσο άλλαξε μέσα σε 4 χρόνια η κόρη τους Κατερίνα (vid+pics)

«Σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια,στις 11:38 ήρθε στη ζωή μας το πολυτιμότερο δώρο,η απόλυτη αγάπη και ευτυχία!!!Μικρέ ξανθέ μας άγγελε,μεγαλώνεις τόσο γρήγορα... Να τα εκατοστήσεις λουλούδι μου,είσαι ένα υπέροχο ανθρωπάκι,είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσένα,εύχομαι όλη σου η ζωή να είναι γεμάτη αγάπη σαν αυτή που μας δίνεις εσύ ,αγνά και απλόχερα,και ευτυχισμένες στιγμές!!!
Σ´αγαπάμε όλοι μέχρι τον ουρανό και πάλι πίσω!!!! @giannisvardis», σχολίασε και αμέσως τα σχόλια, τα likes και οι ευχές έπεσαν βροχή.

Η Κατερίνα από τη μέρα της γέννησής της έχει αλλάξει αρκετά. Έχει μεγαλώσει, τα ξανθά της μαλλιά έχουν μακρύνει αλλά ένα πράγμα έχει μείνει ίδιο όλα αυτά τα χρόνια. Ποιο είναι αυτό; Τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια.

Δείτε την αλλαγή της χρόνο με τον χρόνο στο βίντεο που ακολουθεί.


https://www.instagram.com/p/CAHxe5aJ77J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φωτογραφίες της Κατερίνας, δημοσιεύουν τακτικά οι γονείς της στο Instagram και εμείς ξεχωρίσαμε αυτές με τα περισσότερα likes με αφορμή τα γενέθλιά της. Απολαύστε τες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved