Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από το υπέροχο πάρτυ του γιου τους

Ο γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Δημήτρης, είχε τα γενέθλιά του!

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από το υπέροχο πάρτυ του γιου τους

Μπορεί να μην γινόταν να κάνει ένα πάρτυ υπεραπαραγωγή εξαιτίας του κορονοϊού, όμως ο Δημήτρης είχε κοντά του τον αδερφό του, Γιάννη και τους γονείς του.

Ωστόσο, τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας, φρόντισαν αυτά τα γενέθλια να είναι μοναδικά, διοργανώνοντας ένα πάρτι αποκλειστικά για εκείνον με θέμα τον αγαπημένο του ήρωα, τον Ironman.

Εκτός από την εντυπωσιακή του τούρτα, στις φωτογραφίες θα δείτε ζωγραφιές δώρα που κάποιοι φίλοι του ετοίμασαν για εκείνον και τη διακόσμηση του πάρτι. Μπαλόνια σε χρώματα κόκκινο και χρυσό (όπως η στολή του Ironman) υπήρχαν φουσκωμένα στο σπίτι.

«Χρόνια πολλα ζωη μου . Χρόνια πολλα αγόρι μου ❤️❤️❤️» σχολίασε η Φαίη Σκορδά, κάτω από τη φωτογραφιά που τη δείχνει να αγκαλιάζει τον γιο της, γεμάτη ευτυχία.

«Ε χρονια μας πολλα!!!! #birthday», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε εκείνος, δείχνοντάς μας την εντυπωσιακή τούρτα.

Ο Δημήτρης Λιάγκας, είναι ο μικρότερος γιος των διάσημων παρουσιαστών, έγινε 6 ετών και εκτός από τον Ironman και το ποδόσφαιρο, λατρεύει και την κολύμβηση όπως ο μπαμπάς και ο αδερφός του.

Swipe up για να δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι γονείς του Δημήτρη, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved